Like we promised..

Vi lovade ju faktiskt bilder från festkvällen i falun, men eftersom både fotografen och Päärtan har flytt vårt avlånga land så lyckades jag bara få tag på två bilder. Jag vet det är en liten besvikelse men vad göra? Och dom bilderna hittade jag på efterfesten.com samt dalademokratens mingelbilder. So here they come!
image18

Denna vackra bild hittades på efterfesten.com. Har ingen aning när under kvällen som denna bild togs. Våran vän och vapendragare cowboy malm har tröjan bak och fram, detta eftersom han velade göra sig oigenkänd för personalen efter att råkat spillt en grog på blackjackbordet och rymt därifrån.
image19

Denna bild återfanns på dalademokratens vimmelbilder. Har ett svagt minne av ett det var jag som bjöd hela bordet på grogg. Det stämmer nog för jag brukar ju gilla att bjuda ibland, helst om det är vackra damers. Här har jag heller ingen aning om någon tidpunkt men how cares?

Nog om det. Valborg börjar ju närma sig med stormsteg, ser ut att bli badtunna m.m hemma i dalen. Kan nog bli lyckat, det finns ju ett populärt talesätt som lyder: "man har inte roligare än man gör sig". Sant så sant. Ja just ja en hel del fylla lär det bli också men det hade ni väl redan räknat ut?

Nåja, nu ska Dääjvid gå och vara barnvakt. Ja alltså inte åt Päärtan utan åt syrrans unge.

MVH Bloggchefen (Dääjvid)

Hej hopp..

Dääjvid här. Som förövrigt är vansinnigt bakfull efter två dagars festande. Det började tidig fredag med lite bärs, mariokart och guitarhero hemma i dalen. Sen bar det av till fjällen, sälen närmare bestämt för att kolla på takida. Dra pitten i gruset vilket drag det var. Det är säkert ingen nyhet för er men jag har konstaterat att jag fan inte är riktigt frisk i huvudet men den historian tar vi en annan gång.

Igår kom det en limo och hämtade mig på dagen, där i var det full fest och jag var väl inte sen att haka på. Då kan ni väl lista ut hur det slutade. Fullt party tills tidig morgon. Sen vart det styrelsemöte på fyllan där vi kom fram till att Åsens SK måste slå sig fria igen från ihopslagningen med oä. Har ett svagt minne av att jag även gjorde några nyförvärv.

Vart Päärtan är vete fan, han kan vara i norge. Han är ju lite av en gubben i lådan den där.

Ser på omröstningen att bloggen verkar uppskattad, kul. Ni som röstat på dålig kan fara och flyga, vet att det är ni blondinbella och schulman. Ni verkar ju uppenbarligen hänga här så så dåligt kan det ju inte vara. Nej vi kan absolut inte ta kritik.

Någon som sa igår att vi måste blogga mera om livet i allmänhet. Oki doki så får det bli,

Nej nu ska jag försöka få den här jävla bakfyllan att vända, de är ju verkligen sådana här dagar man börjar fundera på frågor om livet.


Över och ut!

Efterlängtad tävling igen!

image17Då var det äntligen dags igen för det så många väntat på, nämligen en ny tävling! Denna gång är det bäst att ni håller i hatten för nu är det verkligen finfina priser i potten. Nyheten denna gång är att vinnaren själv väljer sitt pris från ett antal alternativ som vi kommer att spalta upp här. Vi tänkte även denna gång köra en liten tipspromenad, som handlar om bloggen.

Priserna som vinnaren har att välja emellan är: Ett paket nudlar, en svensk starköl, en dejt med dääjvid, päärtans msn, ett par intersport strumpor eller ett nakenbad med dääjvid und päärtan.

Då är det väl bara att köra igång då. Here we go!

1. Ungefär hur länge har bloggen funnits?

1. cirka 2 år.
2. cirka 2 dagar.
3.cirka 2 veckor.


2. Hur många blogginlägg har presterats sen starten? (fram till och medräknat detta inlägg)

1. 16st
2. 26st
3.12st


3. Hur många deltog i den senaste tävlingen på bloggen?


1. 11st
2. 8st
3. 21st


4. Hur många besökare har vi haft på våran blogg?

1. 100.000
2. Vet inte.
3. Det som står på räknaren i vänstra menyn.Utslagsfråga: Hur många öl dricker vi (tillsamans) under en festkväll?

Så nu är det bara att tävla på. Det går till precis som vanligt, du skriver ditt namn samt svaren på frågorna i kommentarer! enkelt va?. Kom ihåg vilka fina priser det är i potten och det bästa är ju att du får välja din vinst själv.

And the winner is...

image16


Då var äntligen den stora stunden kommen. Det har nämligen blivit dags att presentera vinnaren i tävlingen. Ni är många därute som kämpat hårt, tänkt så det har knakat. En del av er kanske till och med har gjort en del efterforskningar. Oavsett vilken metod ni använt er av för att komma fram till dom förhoppningsvis rätta svaren så har vi hittat en vinnare. Vi har varit väldigt nogranna och gått igenom tävlingssvaren både en och två gånger. Dääjvid har ringt runt till alla gamla ligg för att vara helt säker på antalet i utslagsfrågan. Nu när ni vet att allting gått helt rätt till så har det blivit dags för sammanställningen.

Fråga ett var: Vilken är våran favoritöl? Svaret är ganska lätt för den nogranne eftersom det står klart och tydligt lite längre ner på bloggen. Så svaret på fråga 1 är alltså B. Newcastle brown alè.

Fråga två var: Vad kallas mössan som vi har längst upp på sidan? Det är naturligtvis den klassiska björnfittan. Så rätt bokstav i tipsromenadsraden är C.

Fråga tre var: Hur skålar vi? Rätta svaret här är C. Ner med huvudet upp med ölen. Detta beror naturligtvis på att vi måste se den vi skålar med. Många tippade B här, kliar oss i skrevet och skriker jummy, det är alltså fel. Vi brukar rätt ofta skrika jummy men det är när vi ser en snygg brud och ingenting annat.

Så den rätta raden är alltså: B, C, C.

Och mina damer och herrar vinnaren är..... Johanna! Hon var en av ganska många som tippade in rätt rad men det som avgjorde till hennes fördel var att hon låg närmast sanningen på utslagsfrågan. Vi vet vem du är och kommer att kontakta dig gällande priset som var en festkväll med oss under Idreyran.

Vi förstår om det känns lite tungt och ledsamt nu när tävlingen är avslutad men vi kan glädja er direkt genom att avslöja att det är en ny tävling som ligger i startgroparna. Fin fina priser utlovas!

Hela Falun gungar!

image15


Då var det dags för bloggens första fylleinlägg, om det blir bra eller inte visar sig när solen går upp imorgon bitti. jag och Päärtan sitter här på en random plats i falun och dricker grogg, vi börjar redan känna oss lite runda om fötterna och då har vi inte ens kommit till förfesten. Vi har sökt på adam tensta på youtube för att kolla upp vad vi har att vänta oss och kan nu bekräfta att vi inte gillar det alls. Oj oj oj nu vände plötsligt festen Stiko per dök upp i högtalarsystemet, hela bordet svepte groggen och tog av sig kläderna, vi brukar kalla det nakenfest!

Men alkoholen flödar iallafall och det är väl det enda som räknas på en fest egentligen. Vi ska snart ta en liten rapp promenad till förfesten, känns som vi inte orkar men vi har blivit mutade med färdknäppar i massor så det får väl gå.. haha, noterade ni min ordlek? gå.. hahahaha.

imorgon avslutas tävlingen så detta är egentligen sista chansen att deltaga. Men nu hoppas vi på en riktigt bra kväll i Falun! Vi vill tilägga att om ni hälsar på oss och vi inte hälsar tillbaka beror det inte på att vi är otrevliga utan den mängd alkohol som vi intagit under denna vackra lördagsdag/kväll.


Tips inför sommarens partysäsong!

image14Bloggen tänkte idag att vi skulle tipsa lite om vad man ska åka på för fester i sommar och vad man behöver för utrustning! Vi kände att eftersom vi är Sveriges hetaste partyblogg så slår vi klubban i bordet och berättar allt det som just du behöver veta om festligheter i sommar. Vi börjar med att angränsa oss till sveriges husvagnslandskap nummer ett, nämligen Dalarna!

Falukalaset 22/5-25/5-2008

Beskrivning: Grymt rolig festival i dalarnas andra största stad. Vi har bara bra minnen från detta påhitt. Här erbjuds allt från politisk propaganda med gratis korv till karokehusvagn med folköl. Mycket bra utbud av hönor, finns någon för alla smaker men ett tips är att inte leta på parkbänkar då våra erfarenheter visar att dom är alldeles för unga. Detta var även festivalen då Dääjvid köpte 19 cheeseburgare på mcdonalds till personalens stora förvåning.

Utrustning: Lagom mycket alkohol, en fet plånbok samt dina allra bästa raggningsknep.

Dääjvid und Päärtan betygsätter: + + + (av 5)


Idreyran 10/7-13/7

Beskrivning: Festivalernas festival, festernas fest, helgernas helg. Ja listan kan göras lång, detta är nämligen sommarens absoluta höjdpunkt som bara inte får missas. Här ifrån har vi inte ett enda dåligt minne. Hela Idre lever upp och blir en enda stor fest hela helgen lång, dygnet runt. Utbudet av hönor är mycket bra här också fast med fördelen att här spelar det ingen roll hur full du är, hur du än vrider och vänder på det så kommer du att få ragg. Egentligen går det inte att förklara detta det måste helt enkelt upplevas!

Utrustning: Förslagsvis ett tält (helst engångs), oändligt med alkohol, två par pilotbrillor, en ihopfällbar och fraktvänlig solstol samt dansskor om man känner för det.

Dääjvid und Päärtan betygsätter: + + + + + + (av 5)


Dansbandsveckan 13/7-19/7

Beskrivning: Alla dansbandsfanatikers våta dröm. Men vi som är partyveteraner vet att det även är ett kryphål för ungdomar att få vara fulla en vecka i sträck. Vi rekomenderar att man söker sig till campingar, puben inne på området samt gatan inne i centrala Malung. Hönorna då? Jovars, ganska bra utbud men då måste du vara inne på barerna. Akta dig för att råka få till det med någon 13årig tös som bara följer med mamma och pappa på semester, sådant slutar aldrig bra fastän hon ser ut som 17 på fyllan, nej som sagt håll dig till barerna.

Utrustning: Lite mer alkohol än vanligt då detta krävs om du inte är ett stort dansbandsfan, lite stålar även här eftersom du ska besöka en hel del barer samt sist men inte minst en person som känner till malung väl så att du kan hitta alla outmärkta campingar.

Dääjvid und Päärtan betygsätter: + + + + (av 5)


Musik och motorfestivalen 8/8-10/8

Beskrivning: Våran födelseorts egen lilla festival som faktiskt växt ut och blivit förvånande stort. Här rekomenderas att man hänger på byn på dagtid då detta brukar vara roligast. Sätt dig på fyrklöverns uteservering sänk ett par bira och kolla på den populära crusingen. Mot kvällen drar du dig neråt parken, och om du ska in eller inte beror på hur stor plånbok du har, men det är nästan lika mycket drag utanför. Letar du efter hönor ska du inte rikta in dig på lokalbefolkningen eftersom dom av klass är ganska lätträknade även om det blivit bättre på senare år. Men helt klart en grym avslutning på sommaren.

Utrustningen: En snygg bil med chaffis (om du vill förbättra dina odds på köttmarknaden), Mycket alkohol eftersom du måste ligga på alla andras nivå, annars kommer du uppfatta alla andra fyllskallar som dryga. Och sist men inte minst en ordbok på älvdalska ifall du hamnar på en fest med det gamla gardet som inte talar svenska.

Dääjvid und Päärtan betygsätter: + + + + (av 5) Betyget här är lite beroende av hur man gör det själv.Vi har säkert glömt eller helt enkelt skitit i någon festlighet men det kan bero på att vi inte varit där eller inte minns det. Men vi hoppas att denna guide har hjälpt dig/er i djungeln av festligheter. Nu vet ni hur ni ska planera den bästa årstiden på året. Vi tar naturligtvis emot tips om andra festligheter vi mot förmodan missat som är värt att uppleva!


MVH Dääjvid und Päärtan, era sommarguider på nätet!

Bloggen intervjuar!

image13Bloggen har bestämt sig för att intervjua två unga damer vid namn Johanna och Amanda för att helt enkelt ta reda på vad folk tycker om denna blogg. Vi har tagit reda på deras åsikter om innehåll, tävlingar m.m


Vad tycker du om bloggen?

Amanda: Den är rolig! Jag besöker den flera gånger per dag, jag hoppas på en massa roliga tävlingar!

Johanna: Den är kul! jag tycker den har börjat väldigt bra. Jag hoppas på täta uppdateringar och schyssta inlägg!

Vilka är dina förväntningar på bloggen?

Amanda: Roliga tävlingar, många inlägg samt festbilder!

Johanna: Som jag sa nyss, täta uppdateringar, avslöjanden, tävlingar och festbilder!

Ja det här med tävlingen har blivit en stor succè, är det något vi ska fortsätta med och har ni några förslag på framtida tävlingar och priser?

Amanda: Självklart ska ni fortsätta med tävlingar. Mitt förslag är gissningstävling, tex när ska päärtan ta körkort? Som pris vill jag ha päärtans fjällräven jacka.

Johanna: Jag säger som Amanda, gissningstävlingar. Priser kan vara Dääjvids kalsonger eller att man får färga hans hår.

Beskriv oss med tre ord, vi börjar med Päärtan?

Amanda:  Chillare, Leksandsfanatiker och temperamentsfull.

Johanna: Rolig, temprament och leksing.

Dääjvid?

Amanda: En riktig 10poängare.

Johanna: Kul som fan.

Hur tror ni den här sagan slutar, blir vi kändisar eller inte?

Amanda: Det är ni väl redan?

Johanna: Ni är väl redan kändisar!

Som intervjupersoner får ni ju lite att säga till om. Något ni tycker vi ska ta med på bloggen som saknas?

Amanda: Ja lite mer bilder och evenemang som är på G!

Johanna: Keep up the good work!

Om vi ska lämna bloggen nu då, eftersom ni båda är från Falun, vad föväntar ni er av helgen nudå?

Ett fullt jävla ös! både på oss och er!


Därmed får vi tacka dessa två damer för att som ställde upp på denna intervju. Nog för att det var deras idè men ändå. Efter att intervjun är slut så låter dom även hälsa att dom tycker att folk ska fortsätta deltaga i tävlingen!

Bara för att vi valde att intervjua dessa båda två så betyder inte det att vi inte tar emot fler åsikter och förslag, tvärtom! Det finns en kommentarsfunktion här på bloggen, var inte rädd för att använda den!

Succé för tävlingen!

image12Tävlingen som bloggen anordnade för er läsare blev en större hit än vi kunde förutse. Vet inte om det beror på det åtråvärda priset eller om folk bara vill veta hur många Dääjvid har legat med. Men på grund av eller tack vare att intresset är så stort väljer vi att tävlingen får fortsätta hela veckan ut, alltså: TÄVLINGEN FORTSÄTTER HELA VECKAN UT!

Och nej, varken Dääjvid eller Päärtan kommer att berätta svaret på utslagsfrågan hur mycket ni än tjatar, varken på msn, mail eller telefon. Gissa vilt skrev vi, och gissat vilt är vad folk har gjort. När vi senaste kollade låg gissningarna från allt emellan 0 till 30. Dääjvid tycker att folk som gissar 0 ska uteslutas direkt även om det också är en väldigt vild gissning minst sagt.

Sen måste vi göra ett litet klargörande angående priset. Denna tävlingen kan man alltså Inte vinna en dejt med Dääjvid utan en festkväll med oss under Idreyran 2008. Men det kommer att komma fler tävlingar här på Sveriges bästa underhållningsblogg, så håll ögonen öppna så kanske just DIN drömvinst ligger i potten.


Let the competition continue!


Vinn ett nakenbad med Dääjvid und Päärtan!


image11


Nej, så kul ska vi inte ha. Men däremot är de verkligen tävlingsdags nu. I potten ligger en festkväll med oss 2 lungna killar, under Idreyran 2008. Allt ni behöver göra, är att svara på 3 st busenkla frågor plus en utslagsfråga. Delta gör ni genom att skriva ert namn och svar som kommentar.

OBS - Vi bekostar ingenting under festkvällen - OBS1. Vilken är våran favoritöl?
A. Mariestads Export
B. Newcastle brown alé
C. Castle Lager

2. Vad kallas mössan som vi har på längst upp på sidan?
A. Långbens hatt
B. Bratperuk
C. Björnfitta

3.
Hur skålar vi?
A. Upp och ner hängandes i ett träd
B. Kliar oss i skrevet och skriker jummy
C. Ner med huvudet, upp med ölen

Utslagsfråga: Hur många har Dääjvid legat med?
Gissa hejvilt


Lycka till

Äntligen dags!

Då kommer äntligen ett nytt blogginlägg farande. Ber om ursäkt för att det dröjt lite. Igår var jag lika bakfull som George Best var under sina glansdagar. På tal om Man Utd, igår spöade vi arsenal det gillar bloggen.

Nu när besökarantalet verkligen stigit till oanade höjder så känner man ju pressen att alltid prestera. Tur för oss att både jag och Päärtan alltid är som bäst när det gäller, spelar ingen roll om det är på fest eller med bloggandet.

När vi ändå är inne på fest (ja den övergången gjorde jag med flit) så måste jag återigen göra reklam för våran lilla mysresa till falun nästa helg. Vi hoppas naturligtvis på ett sjuhelsikes drag samt mycket hönor, eller ja det sista är det väl bara jag som hoppas på. Schemat för kvällen är i princip spikat. Vi börjar med en förfest så klart, vart den utspelar sig är lite oklart ännu, men vi tager gärna emot förslag. Sen blir det vidare mot etage, vilket förövrigt verkar vara en kedja eller nått, har ju funnits i varenda jävla stad vi har varit i iår. Sen kommer vi säkert att tycka det är värdelöst där och dra vidare till golden där karokemaskinen knappast kommer få en lugn stund.

Har nyss mottagit ett stort koppel festbilder på mig och Päärtan, tack Jessica för det! Dom kommer väl att publiceras här vid ett bra tillfälle.

Vore jag er skulle jag absolut inte missa nästa inlägg, det är allt jag säger just nu;)


Ny header

Jajjemen, sidan är hetare än någonsin.
Tack till alla fans där ute, ni är helt underbara.

På tal om tävlingar, som vi tog upp i förra inlägget, så kan någon av er tjejer där
ute vinna en dejt med Dääjvid. Så kanske de blir just DU som blir den lycklige.
Bara ni har koll på bloggen, (Sveriges snabbaste växande blogg) så kommer det
instruktioner så småningom.

Passar på att lägga upp en bonusbild på Dääjvid, så ni får dregla av er lite

image9

Lägg märke till att de står två Newcastle Brown Alé på bordet, vems kan de vara?!Sedan ska vi skicka en hälsning till Cowboyen Malm
image10


PS. Som vi sagt förut, sidan kan gå lite segt pga för många besökare

Happy birthday bloggen!

image8


Imorgon fyller bloggen en vecka. Jag vill redan nu passa på att gratulera bloggen med den bästa födelsedags present den kunde önska, nämligen att den växt lavinartat och passerat en bra bit över 500 gäster. Det som började som en dagbok så vänner och bekanta skulle hålla koll på oss har nu växt ur sin första kostym och blivit sveriges kanske bästa underhållningsblogg.

Målet för oss nu är naturligtvis att få bloggen att växa ännu mera, eller för att citera en oberoende vän: "Blondinbella kan ju slänga sig i väggen, det här är underhållning av den renaste art".

Vad en tårta gör på bilden vetefan, ville nog bara symbolisera bloggens födelsedag. Men ni behöver inte vara oroliga klart vi inte ska äta tårta, ölen ligger på kylning;).

Har fått mängder(2st) av erbjudanden av folk som vill bidra med äventyrsbilder på oss till bloggen som dom gömt fram tills nu. Vi tackar ödmjukt för erbjudandena men ni kommer inte få betalt!

Vi kommer snart erbjuda tävlingar här på bloggen, vi känner helt enkelt att vi vill göra nånting mer för våran trogna läsarskara. Vi kan faktiskt nu avslöja några av priserna, ett av dom allra hetaste priserna är att Päärtan kommer hem till dig vart du än bor i sverige och kokar två paket nudlar. Ett annat riktigt höjdarpris är vi bjuder er på en öl fast tvärtom.


Vänliga lördagshälsningar från

Dääjvid und Päärtan som fortfarande har alla fyra fötterna på jorden.

Dääjvid und Päärtan goes Falun!

image7


Då var säsongens första äventyr bokat. Vi tänkte dra ner till Falun och dominera lite lätt så som bara vi kan nästa helg. Adam Tensta var det visst, inte för att vi hyser något större intresse för rap men däremot så gillar vi sprit. Spännande äventyr i andra städer har vi aldrig tackat nej till.

Men har lite på känn att det kommer sluta som det brukar när vi besöker denna metropol. Nämligen att vi övertar karoken totalt på golden;). Golden ska inte underskattas eftersom dom serverar Newcastle brown a'le vilket är en partyhöjare i sig.

En liten historia från en annan falu-tripp är ju när vi bönar och ber samt slänger pengar på två killar från frälsningsarmen för att vi vill att dom ska sjunga en sång för oss. Till saken hör den att ingen av oss uppfattat att det var halloween just denna dag. Humor tyckte vi när det gick upp för oss, men de tyckte inte dom:).

Vi lovar att varenda äventyr vi drar på ska dokumenteras med både bild och ord i denna blogg.

Vi har ganska allvarliga fundereringar på att skaffa oss en liten buss som vi väljer att kalla "äventyrsbussen". Det är ju så mycket man ska åka runt på i sommar, och det börjar ju bli lite väl avslaget att bo i tält när det regnar.

Ajöken för denna gång och på återseende!


Ps: Päärtan låter hälsa att han inte skriver autografer eftersom han fortfarande inte har någon.

Mot sommaren!

image6


Idag avslutas en stor del av vintern nämligen hockeysäsongen. Det är med besvikelse och faktiskt en hel del lättnad som vi säger adjö till detta spektakel.

Nu har jag (Dääjvid) och min vapendragare Päärtan hunnit tänka och andas efter brynäs-sortin och kommit fram till att vi ska ha en sjujäkla till sommar. Och vi kan redan nu varmt rekommendera och tipsa om sommarens stora happening, det vill säga Idre Yran. Idre är sveriges svar på Vegas och med det menar jag: "Det som händer i Idre, stannar i Idre" ;)
Bilden här ovan är från ett utav våra äventyr på redan nämda festival.

Nu sitter jag och väntar på Päärtan Sr för avfärd till Leksand. Idag lägger vi denna piss vinter bakom oss. Skulle inte förvåna mig om det blir över 7000 krigare i arenan idag.

Ser nu att vi snart även passerat 200 (vilsna?) själar på bloggen, vi är inte förvånade men ändå hedrade.

Och vill ni ha den bästa bloggläsningen så vet ni vart ni ska hänga;)

Dääjvid und Päärtan: Era vänner i etern!

Tung dag...

image5


Ja idag är det en sån här dag man gärna hade varit utan. Braktung förlust igår och ett jävla skitväder idag. Som Leksing är man ju van att iprincip aldrig få vara glad, känns som man spenderar halva jävla livet  i en buss, och vad får man för de?  nada...

Men men, som alltid så kommer det en ny säsong i höst igen och då äre nya tag som gäller fast det inte känns ett dugg inspirerande nu.

Men nu har vi kommit överns om att inte tänka hockey alls tills det börjar igen, helt jävla puckfritt alltså.

Vi börjar med att ha den bästa sommaren någonsin med mängder av nya äventyr och upplevelser, naturligtvis kommer det att rapporteras på "sveriges snabbast växande blogg" ;)

Over and out!

Grattis bloggvärlden!

image4
Detta är en stor dag för bloggen och en stor dag för oss. Bloggen har på ett dygn passerat den magiska hundra-besökare gränsen, vi tackar våra fans för all kärlek vi fått, men vi förväntar oss naturligtvis både fler besökare och många kommentarer!

Nu sitter vi och kombinerar rese-uppladdning med bloggfirande genom att dricka en kall (eller ja, en öl iaf). Päärtan har naturligtvis sagt ända sen igår att han inte ska dricka idag, men han drickeer till och med snabbare än mig nu.

SÅ vad förväntar vi oss av brynäs borta? Naturligtvis seger och en bra resa, men det troligaste är väl att vi vinner fullast på bussen-award!

Jag å Päärtan gymmade igår, båda har mer träningsvärrk än när vi druckit grogg i 4 dagar.

Men nu måste vi hinna sänka drickan innan vi promenerar till bussen.

VÄl mött när ni minst anar det!


From Dääjvid und Päärtan with love!

Hej?

Vi är då två väl artikulerade unga män från Dalarnas djupaste skogar i norr. Vi startar denna blogg för att vi helt enkelt känner att vi kan prestera sveriges bästa blogg, och för att morsan och farsan ska hålla koll på oss där hemma. Så nu tänkte vi köra en liten presentation om oss, så det är bara att luta er tillbaka i sofforna där hemma, för nu åker vi!
image2
DÄÄJVIDÄr enligt mig själv, Sveriges snyggaste
singel. Gillar långa brunetter och korta
blondier, går även bra tvärtom. Är en hejjare
på 5 i 2 ragg, men bara när jag själv vill.
Newcastle brown alé heter favoritölen och
dricks gärna till grogg.image3
PÄÄRTAN

Trivs som bäst när de vankas nakenfest. Har alltid
sagt nej till fester men det slutar alltid med att jag blir fullast.
Newcastle är även min favoritöl och äts bäst med en tallrik nudlar,
som jag faktiskt är en hejare på att laga.

Puss och kram till er alla från oss två!Welcome

image1

Det är här VI kommer dela med oss av våra erfarenheter i livet

(Ni får ursäkta om sidan går lite segt, kan bero på att det är för mkt besökare just nu)

RSS 2.0