Succé för tävlingen!

image12Tävlingen som bloggen anordnade för er läsare blev en större hit än vi kunde förutse. Vet inte om det beror på det åtråvärda priset eller om folk bara vill veta hur många Dääjvid har legat med. Men på grund av eller tack vare att intresset är så stort väljer vi att tävlingen får fortsätta hela veckan ut, alltså: TÄVLINGEN FORTSÄTTER HELA VECKAN UT!

Och nej, varken Dääjvid eller Päärtan kommer att berätta svaret på utslagsfrågan hur mycket ni än tjatar, varken på msn, mail eller telefon. Gissa vilt skrev vi, och gissat vilt är vad folk har gjort. När vi senaste kollade låg gissningarna från allt emellan 0 till 30. Dääjvid tycker att folk som gissar 0 ska uteslutas direkt även om det också är en väldigt vild gissning minst sagt.

Sen måste vi göra ett litet klargörande angående priset. Denna tävlingen kan man alltså Inte vinna en dejt med Dääjvid utan en festkväll med oss under Idreyran 2008. Men det kommer att komma fler tävlingar här på Sveriges bästa underhållningsblogg, så håll ögonen öppna så kanske just DIN drömvinst ligger i potten.


Let the competition continue!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ursäkta att jag inte har deltagit i tävlingen:( men känner att det nog inte var ett pris som passade mig:) Väntar med att vara med tills tävlingen där man kan vinna en dejt med dääjvid;)

kram

2008-04-15 @ 12:52:31
Postat av: Päärtan

Anna: Va med i tävlingen, du vet ju inte vad som kan hända under festvällen ;)

2008-04-15 @ 13:44:33
Postat av: Helen

Men om tävlingen fortsätter veckan ut lär väl utslagningsfrågan ändras för varje dag som går.. man vet ju aldrig med er!

2008-04-15 @ 14:42:07
URL: http://hellen.bloggsida.se
Postat av: Päärtan

HAHAHAHAHAH den va bra hanna, nej vi kör från i måndas

2008-04-15 @ 14:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0