Hell yeah!
Hemma i Sverige igen efter en sanslös resa till Alanya. Sjukt jävla roligt vi har haft kan jag lova. Jag och Björn tog tåget ner till sthml tidigt lördag morgon, väl på tåget satt vi och var lite småfulla och drev med folk, sanslöst roligt. Vi gjorde allt man inte ska göra, vi pratade högt och tydligt om precis allting, vi spelade musik på högsta volym, vi skrattade så högt att tåget nästan spårade ur. Vi gjorde helt enkelt allt det som man inte vill att folk ska göra på ett tåg.

Väl framme på Arlanda så fortsatte vi bara med festen, mat och öl stod på schemat. På Arlanda mötte även våra två resekamrater från småland upp. Vi växlade lite pengar och och fortsatte driva med folk.

När vi väl landat i Turkiet så väntade en cirka två timmar lång bussresa längsmed kusten. Har nog aldrig sett så mycket bensinmackor på en sån kort sträcka i hela mitt liv.

Det blev mycket poolhäng och efes (lokala ölen) på dagarna, på kvällarna var det naturligtvis party party. Första dagen svamlade vi bara runt på dom största diskoteken, skaplig tabbe av oss då vi nästa dag upptäckte rockklubben "the doors". Där blev vi kvar resten av dagarna. Grymt bra nattklubb där man till och med kunde föra en konversation utan att använda sig av teckenspråk. Nej nu ska jag komma till det väsentliga nämligen damutbudet, det var helt galet mycket ladies där, rena rama godisaffären. Svenskor, norskor, danskor, medmera.. Eller som Anders Lundin skulle ha sagt "en blandning av sött och salt".

Björn hade med sig en filmkamera, vi kollade igenom matrialet och jag kan lova att när och fjärran kan slänga sig i väggen. Fast om den ska sändas på tv så lär den censureras rätt rejält;) Ett reportage när jag som lite småfull programledare står och snackar om stadens kontraster och björn står och filmar på en sopcontainer håller världsklass. Det kanske eventuellt kan bli en youtubeversion av det hela.

Nej nu måste jag fixa lite krubb, men fler rapporter om resan är att vänta. Om ni tyckte att detta var mycket så kan ni bara ta ett djupt andetag och förbereda er på nästa inlägg, för då kommer den lite mer detaljerade och händelserika versionen.

Över och ut!

 

Semester!
Äntligen kan man lugnt säga. Nu kommer det bli väldigt lugnt på bloggen ett tag framöver om inte Päärtan får nått ryck, för nu drar jag nämligen till Alanya. Iofs kan det väl komma nån rapport men de är inget jag kan lova. Känns så jävla skönt och välbehövligt att få vila lite, nej vila var nog fel ord menar snarare icke jobba:) För så jävla lugnt lär det nog inte bli när vi drar neråt kontinenten. Känner jag mig själv och grabbarna rätt så lär det bli en del festande.

Lär bli berusad på tåget ner imorn också men inte av anledningen festande utan av flygskräck. Om dom hade börjat berätta i högtalarna på planet att dom hade haft tekniska problem eller dylikt, då kan jag lova att jag hade beställt in det starkaste och supit mig till sömns.

Läste att det var 38 grader på dagarna därnere, alldeles lagom:)

Nej ska fortsätta packa lite jag sen ska jag fira semestern med en kall bira.

Håll i hatten turkiet nu kommer grabbarna från dalen.


Peace

Bara 364 dagar kvar nu..

Tills nästa idreyra. Då har man återigen genomlidit en totalt galen yra som inte gjorde oss besvikna i år heller. Men jag funderar allvarligt på om inte Idreyran anno 2008 är en av dom roligaste hittils. Det sjuka är bara att dagarna rinner ihop så man kan knappt skilja på fredag och lördag, men är det yra så är det. Tältet hade jag som vanligt placerat på en stubbe eller ett träd eller vad det nu var, det var inte så bra komfort iallafall. Päärtan kan vara ett av Sveriges största lazze stefanz fans.

Idag var det riktigt tungt att jobba, tvådagars festande sätter ju sina spår. Men det är så jävla värt det när man tänker på hur jävla kul man hade.

Päärtan trodde han sov i en husvagn så han guidade oss dit, sen upptäckte han att det visst var i en källare.

Ja det finns otroligt mycket roligt att berätta om, men lite hemlighetsfulla måste vi vara.Nu signar Dääjvid ut.


Årets happening!
Det är nått stort i görningen. Varje minut känns som en evighet, varje sekund som ett decenium. Varje morgon man vaknar känner man att man är ett steg närmare det slutgiltliga målet. Det är nu vi ska fånga det vi så länge sökt. Det är stunden som en hel nation väntat på. Slutet på vår ett år långa resa har äntligen infunnit sig, NU JÄVLAR ÄR DET DAGS FÖR IDRE-YRAN!

Lite lätt poetiskt marknadsför jag yran idag. Sitter här taggad till tusen, känns som man är 7 år igen och det är dagen före julafton. Eller som Päärtan sa: " Idre-yran är bättre än julafton, bättre än att bli av med oskulden, bättre än födelsedag". Ni som aldrig varit där ni har ingen aning om vad ni missar. Hade jag fått välja en fest på ett helt år så hade jag utan att tveka valt denna.

Nu till något helt annat. Snappade upp ett väldigt intressant ämne som jag tycker att vi ska diskutera. Vad gör ni när tror att ingen annan ser på? Kanske springer ni runt och leker amerikansk agent, skriker: "Sniper, seven a clock" i tröjärmen? Eller så kanske ni pratar engelska med italiensk brytning när ni lagar mat? Släng in lite kommentarer om vad ni brukar göra när ni tror att ingen annan ser på, så jävligt roligt att höra.

Nu ska jag gå och packa lite grand. Imorn blir det tältresning på ett helt osnuskigt sätt.

Adjö!


Lördag..

Äntligen! Sitter här och väntar på min gode vän Björn som strax anländer från skogarna i norr. Ikväll blir det lite FIFA kväll och några kalla. Hoppas även på utgång men det ska nog inte vara några problem att genomföra. Ikväll tog jag det lugnare än lugnast, softade lite framför teven och käkade lite gott.

Varsågod att såga mig men jag tycker att 8 mile är en riktigt bra rulle. Sen är ju inte Brittany Murphy särskilt ful heller.

Ska köra lite ölprovning idag, köpte "ovanliga" öl på bolaget igår. Boddingtons visste jag sen förut att det är en riktig kioskvältare men Innis&gun och Brewdog har jag dessvärre eller dessbättre ingen aning om vad dom går för. Om någon har ett bra tips om någon mer lite mindre känd bira som smakar som en dröm så släng in en kommentar för fan.

Sist Björn var här vann vi EM med sverige på fifa på ungefär femte försöket, av någon jävla anledning gick det bättre och bättre ju mera vi drack, doping månne? Denna gången tänkte vi försöka oss på VM.

Nej nu är det dags för lite lunch nere på en uteservering, kan eventuellt bli en bira också;)


Ajöken!


I be looking for freedom!


Snart är det dags för semester, kommer bli riktigt nice. Arbetslusten är inte direkt på topp när solen skiner ute och alla andra börjar plocka ut sina veckor. Men den som väntar på något gott.. En inte allt för vågad gissning är att det kommer bli en hel del corona och lite grillat i sommar. Tror att det kan komma att bli en riktigt grym sommar med blandannat en utlandsvistelse, sen får vi icke glömma alla festligheter på hemmaplan. En av dom är Idreyran som snart drar igång, tror och hoppas att den inte gör mig besviken i år heller.

P3 är det som gäller på radion hela arbetsdagarna, Christer måste vara världens bästa radioprogram!?? Där har man ju faktiskt själv även blivit omnämd en gång:) You gotta love public service.

Skulle kategorisera bloggen för en person men vetefan vad vi ska placera oss i för fack faktiskt. Tycker kultur låter brett och bra så kör väl på det då:)

Snart jävlar får Päärtan sparken från den här bloggen, ett inlägg från han är ju lika sällsynt som en djupledsboll från Daniel Andersson. För vad jag vet så har väl datorer även kommit till norge.

Nu kan jag tyvärr inte avvara mera tid idag så det är bara för er att vänta spänt på nästa inlägg.


//Dääjv

RSS 2.0