Oh, yes we can!
God afton som man säger på fin svenska. Nu är vi två legender äntligen förenade under ett och samma tak i fosterlandet igen! Päärtan har styrt kosan hemåt igen och naturligtvis kunde vi inte låta bli att festa lite light. Men vi måste klargöra att vi är inte fulla vi är bara beautyfulla. Naturligtvis har vi fullständigt briljerat vid blackjackborden ikväll, återigen säger vi det: det är inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst!

Imorgon eller idag rättare sagt så kliver vi upp 06.00 för att styra kosan mot Borås, och då ska vi festa på allvar. Denna västkuststad kommer nog bli varse om vårat tema som lyder "Shit happens when you party naked". Vi hoppas på en minnesvärd resa men ärligt talat så är ju oddsen ganska stora att så blir fallet, vi är ju nämligen med.

Nu jävlar börjar Päärtan skrika nånting om luftmadrasser och mat så antar att han lagat lite efterkrubb. Sen vill han även klarlägga att efterfesten idag är inställd eftersom jag tydligen inte har någon remoladsås hemma.

Nej fan, nog för att vi är duktiga på att snacka skit men nu har vi fan inte tid längre så nu signar Dääjvid und Päärtan ut för denna gång.

Väl mött! eller nått..

Aja..

Tja eller nått annat bra..

None


Hejsan eller nått. Vill bara passa på att gratulera rikets bästa dansband (Larz.Kristerz) till ännu en framskjuten placering i dansbandskampen. Kan lova att dom härliga hembygdsgenerna pumpar rätt friskt just nu. Nästa helg blir man live på plats. Ja just ja Dääjvid heter jag förresten varje dag. Dom säger att Larz-Kristerz är det bästa som hänt Älvdalen sen jag föddes. Nej nu lyser min ödmjukhet igenom igen. Vilka dom undrar ni, ingen aning säger jag.

Ifall ni undrar så var det absolut inte våran avsikt att driva med modebloggar i vårat förra inlägg, nej tvärtom så brinner vi verkligen för mode ( host, host bullshit), och det är verkligen jätteroligt och fruktansvärt intressant att ni delar med er i vilken butik samt vilken tid ni köpte era trasor. Ni skriver för att påverka fjortisar att spendera sin skrala veckopeng på ett plagg som kostar som en halv Irakisk arme i en värdelös affär som nån jävla tomte från Stockholms finest rekomenderat. Japp det var en sågning som bloggen bjuder på. Daajvid und Paartan blandar sig i sånt som dom inte kan ett skit om.

Men det som vi kan nånting om är dansband. På tal om dansband så har jag en jävligt skön säng som väntar på mig just nu.

Mycket bra musik nu från dj:n, kan bero på att det är jag som vänder plattor:)

Kanske är jag som är efter min tid? Men holy shit va bra det är med resorb. No backdrunk efter en brustablett av sånt.

Nu är det nog dags att släppa bärsen och ta ett allvarligt snack med John den berömde blund.

adjö!


PS: Eva, Eva du får gubbarna att leva!RSS 2.0