Aloha!

Som vanligt när man ska börja författa ett inlägg så är man lika inspirationsfattig som vanligt, och ur ryggsäcken plockar man fram den så ständigt återkommande frågan: vad fan ska jag skriva om idag? Så får väl pröva ett nytt grepp genom att lista lite ämnen som tåls att diskuteras och som det dagligen bloggas om.

Politik: Det hade ju varit jävligt skönt att ventilera sina åsikter inom detta ämne, ja om man hade haft några förstås.

Finanskrisen: En ide vore ju att diskutera det här med hur finanskrisen uppkom och vad den får för framtida följder för världen och samhället men det vet vi inte heller ett skit om så där sprack ju det. Våra kort går lika varma på krogen som innan så vi märker ingen skillnad och märker vi ingen skillnad så bryr vi oss inte i det.

Mode: Japp, björnfitta på huvudet och intersport-tofflor på fötterna?

Musik: Jodå dansband på helgerna och radio på veckorna, på tal om radio så sjunger min flickvän en låt nu. Katy Perry heter hon, vi två är ihop men hon vet bara inte om det än.

Kändisar: Nej de är nog inget för oss, man vill ju liksom inte blogga om sitt eget folk.

Hem&Trädgård: Är nog heller ingenting för oss. En gång hade jag en kaktus i fönstret den dog av uttorkning, det kan man nog utan att varken vara troende eller vidskeplig ta som ett tecken.


Nej så jag tror vi skiter i det och tar en fräckis istället:

Johan gick och var mest småsur - fel på jobbet, fel på arbetskamraterna, fel på kaffet, fel på chefen, fel på... Till slut tröttnade chefen och sa till på skarpen:
- Gör mig en tjänst! Ta ledigt resten av dagen, åk hem och dra över frugan och kom tillbaka i morgon, du skall se att det gör dig gott och att du blir på bättre humör.
Johan stämplade ut och gick. Nästa dag kom Johan tillbaka, skinande som en sol och var på ett underbart humör. Chefen kallade till sig honom och sa:
- Hur gick det?
- Det var kanon! Hon var helt vild! Vi älskade hela eftermiddagen.
- Jag sa ju att du skulle må bättre!
- Ja, tack skall du ha för tipset! Himla trevligt hus ni bor i förresten...Päärtan har gått med i en millitantisk protestgrupp dom kallar sig för V V B som betyder våga vägra blogga. Nej nu ska jag utgå.


HA deee!    // Dääjvid

Inte ens en rubrik klarar jag att sätta!


Får väl tacka alla som tycker att bloggen ska vara kvar, lite feedback är bra för alla. Ni andra tusentals fega kräk som inte vågade slänga in en kommenter kan dra åt... Haha nej då skojade bara. Kanske är dags att inse att det inte finns några tusentals anhängare till denna blogg. Skulle nog tro att det är dom närmast sörjande som fortfarande håller lågan och kärleken till bloggen brinnande. Va fan? tänker ni nu, har vi plötsligt blivit ödmjuka och kommit till självinsikt? Jag låter frågan kvarstå och öppnar för spekulationer.

Måste faktiskt medge att om vi nånsin haft nån röd tråd i den här bloggen så har vi tappat den för länge sedan. Eller också så har vi aldrig haft någon, utan vi har bara flummat runt och aldrig fattat någonting av det vi sysslar med. Tror mer på det sistnämda faktiskt. Ärligt talat så har jag inte en jävla aning om vad jag ska skriva om, funderar över vad som jag har att berätta som är intressant för allmänheten. Det är ju inte direkt så att den här bloggen fyller någon funktion i samhället, tycker inte den har varit särskilt rolig på slutet heller. Det om något var väl facket vi kunde placera in oss i. Känner att vi totalt tappat stinget på slutet och därav dom gigantiska uppehållen mellan inläggen.

Det här var nog det seriösaste inlägget jag någonsin levererat här och vad ville jag ha sagt med det då? Jo det ska jag berätta för er, tror det var nån form av försvarstal för uteblivna inlägg.

Om vi ska lägga ner? Ohh no, det kan ni glömma! Efter lite övervägande kom vi fram till att köra, jag menar hur ska annars morsan ha koll på en? Eftersom vi är krigare av rang så tar vi oss igenom denna svacka och återkommer starkare än någonsin. För egentligen vad vore bloggvärlden utan daajvidundpaartan.blogg.se?
// Dääjvid


Hej Måndag!
Återigen så kör vi med månadslånga svackor på denna blogg, återigen så är det jag som får ta älgen i hornen. Var är Päärtan? Men men. Måndag som sagt, vilken härlig dag. Nej lite ironisk var jag nog där trots allt, det är väl inte direkt denna dag som toppar listan över veckans bästa men den ska väl överlevas den också. Skönt med sovmorgon iallafall men mindre skönt att jobba natt men that's life!

Helgen innehöll en liten festlighet på fredagen. I och med det så har jag upptäck att de är dagen man ska festa på om man ska festa, hela helgen blir längre på nått vis och sen slipper man att fortfarande vara lite bakis på måndagen. Det kanske är ens eget fel mest då men ändå, man lär ju inte direkt få nått nobelpris i kategorin dricka måttligt.

Nu var det som att sticka en gaffel i en uppblåst badanka (metafor för min inspiration som försvann). Men några rader har det iallafall blivit på denna kanske sveriges mest underskattade och fantastiska blogg. Vet faktiskt inte själv om jag var ironisk där eller om jag bara är så dum så jag tror det.

Men fan, egentligen borde vi rycka upp oss som fan när det gäller det här bloggandet. Men iofs vet jag inte ens om vi har några läsare kvar som fortfarande följer da blogg!??

OM vi nu inte har några läsare kvar så kan vi ju börja minnas denna blogg som Sveriges bästa flummblogg, ibland levererade vi även sylvassa sågningar som vi själv inte fattade vad dom handlade om. Det gjordes även den absolut bästa festguiden någonsin i alla kategorier, den är vi speciellt nöjda över. Det har även blivit ett och annat fylleinlägg som vi kanske inte är så stolta över, eller så är vi kanske det vem vet? Det har varit några djupa dalar men jag vill framför allt att vi minns dom jävligt höga topparna. Fan ibland har vi varit bra, riktigt jävla bra!

Shit, nu vet jag inte om det här var ett avslutningstal eller en årskrönika. Men vi gör så här: det är upp till er att avgöra, de är ju trots allt läsarna vi skriver för så om det inte finns några kvar så är det ju hyfsat lönlöst:)

Så alltså, avslutningstal eller årskrönika? Ska bloggen vara kvar eller inte? Ja eller nej? Ös kommentarer gott folk!// Dääjv

RSS 2.0