dääjvid und päärtan gives you...

Ett rykande färskt inlägg, direkt ur bloggugnen. Nu har då sommarens kanske två absolut största höjdpunkter passerat förbi fortare än man kan stava till daajvidundpaartan.blogg.se, nämligen den uppsnackade Idre yran och den kanske lite underskattade dansbandsveckan.

Denna dansbandsvecka som det blev fyra spenderade dagar på. Dom första två dagarna åkte vi upp bara för dagen men sen blev det så drygt att leta chafför varje dag så då tog vi och våran kollega Pite-Jocke och rullade upp hans husvagn istället. Har aldrig någonsin förut haft så roligt i Malung som vi hade i år, we be back...

Tre veckor kvar av semestern och alla höjdpunkter slut, hur fan tänkte jag där? Jo denna sommar är ju inte som alla andra för vi ska ju nämligen till Visby och vi ska ut ju nämligen åka båt. Augusti månad blir en jobbig månad för herr lever.

Denna vecka är det naturligtvis dag fyra som är höjdpunkten. Lasse Stefanz på Boggberget en modern klassiker, hoppas vi syns där!

Nu ska jag och Päärtan ner på city och äta lite, kan eventuellt bli en bira också för det är ju semester!


// Dääjvid

One down..

DÅ var en av semesterns absoluta höjdpunkter avklarade, nämligen Idre yran. Som vanligt hade vi en grymt trevlig helg och som vanligt drack vi lite för mycket rusdrycker. Magen har fortfarande inte riktigt återhämtat sig efter en helg av enbart skräpmat och öl. Men är det Idre yra så är det och då ska man inte gnälla.

Imorgon är det Malung som gäller för min del. Känns både spännande och vemodigt på samma gång, pallar man verkligen en till fylla just nu? Semestern utnyttjas då till fullo iallafall och det är ju en sak som är positiv. Jaja det lär ju visa sig hur detta spektakel slutar.

Om vi ska ta och återgå lite grand till yran igen då så hade den ju några roliga höjdpunkter signerat Päärtan. Bjuder på några:

Päärtan längst framme Vid scenen under Lasse Stefanz framträdande helt övertygad om att han är deras kändaste fans, skrikandes: "Olle!! Känner du igen mig? Det är ju jag Pettan!!
"

När vi är ute och raggar lite i bil så ser ovanstående herre två snygga brudar  och en lite äldre kvinna sittandes på en parkbänk, då skriker han (och vinkar frenetiskt): "Tjena brudar! ska ni med?" Då blir den ena snygga bruden glad och börjar gå mot bilen i tron om att hon ska få följa. Men då kläcker han plötsligt ur sig: " Neeej! Inte du! Morsan!" och pekar på den äldre kvinnan.

Hysteriskt roligt för oss som närvarade iallafall. Men nu ska jag gå och börja styra upp det här med morgondagen. Syns i dimman antar jag!

Haaaj!

//Dääjvid

RSS 2.0