OBS!! DETTA ÄR DEFENITIVT ETT FYLLEINLÄGG!!

Känns som jag bryr mig jättemycket om jag stavar rätt nu eller inte. Men upp med öronen framför näsan nu gott folk. Samanhanget är lika med noll komma noll noll men nu jobbar jag bara på inspiration så ni får ursäkta.

Ordningsvakter gillar inte barbröstade gentlemän. Tydligen har jag kört en i ordningsvaktsögon ouppskattad nakenfest. Från det ena till det andra, Lindhamn talar bara till en kapten vid namn Morgan.

FInns absolut ingen poäng med det här inlägget över huvudtaget men det är gott med sibylla-korv. Tyvärr så är det sant som ryktet går (hittade på det själv nu) att jag bara bloggar på fyllan.

Jag dricker vatten och pertan sover nog, Karlsson känner säkert lugnet vart än han må vara.

Ju längre jag kommer i detta inlägg ju onödigare känner jag att det är. Men nu stiger plötsligt en herre vid förnamn John och efternamn Blund in i handligen. Jag är ledsen, i cant fight the force. When Mr Blund wants you to sleep, then you sleep.

NU höjer vi vattenglasen och tackar för att jag kom.

Hej hej!

Ja just jävlar! Vi har en blogg också.


God kväll eller kanske snarare god morgon. Ärligt talat så har jag inte ens tänkt på den här bloggen på flera månader, ända sedan jag tog bort den som startsida (ödmjukt att ha sin egen blogg där) så har den falligt lite i glömska hos herr Dääjvid. Då undrar ni förstås va fan jag gör här helt plötsligt klockan 02:27 den 25 juni 2009. Det är nämligen så att jag precis kom hem från en riktig piss-natt på jobbet, inte nog med så när jag väl kommer hem så är lägenheten varmare än en trimmad finsk bastu.

Man har haft bättre dagar helt enkelt. Men då helt plötsligt händer det, lite som en religös uppenbarelse faktiskt. Av en ren händelse sitter jag och läser ett reklamblad vilket jag inte brukar göra allt för ofta, då får jag syn på en annons för Idre yran 2009. Då stiger pulsen i hela kroppen och livet blir bra jävla mycket enklare direkt. Inte långt kvar nu tills årets happening!

Ni som bara sitter där och undrar varför vi alltid hypar denna festival så inni helvete, ja vad ska jag säga? Den måste helt enkelt upplevas för att förstå. Då kommer ni också höja den till skyarna!

Ett skämt kanske vore på sin plats för att fylla ut texten med ett extra stycke!

Vad säger en blondin på toppen av sin karriär? Hej och välkommen till Mcdonalds!

Nej enough is enough som dom säger i staterna. Får väl passa på att önska alla en glad ny sommar för man vet ju aldrig när man återvänder hit igen tydligen.


God natt.


KAPTEN MORGAN ÁLE ÁLE


Vilken hjälte den där Morgan är. Här sitter man å har jobbat 25 dar med 1 dags ledighet, men inte är jag bitter.  Å så har min kollega Jacob en Captain Morgan i barhyllan. Känns bra, känns kanon, det är bra jag lovar.

Vapendragaren Dääjv och sjörövaren Thure är i Falun å firar Linder Johanna (Grattis Hannis 20 år), Mannen Malms festmö. Lär bli ett jävla drag på Golden beer ikväll om inte annat, de va de iaf för några helger sen när kareoke stog på menyn. Jag å dääjv var liveband, med Thailändskor (no english) som kör.
Å om inte allt för lång tid så står sommaren höjdpunkt(?) på menyn, IDRE YRAN. Vilken längtan. Helt sanslöst.
Det där frågetecknet hänger där för att vi har ju en så otroligt fin sommar å se fram emot. Augusti månad bjuder på så otroligt många runda fötter. Först Gotland med ett så jävla härligt gäng. Sedan blir de kryssning med samma gäng + ganska många andra. Känns bra, känns kanon, det är bra jag lovar.

Men vi lär väl ses höras.
Sen kör vi lite mellanrum mellan inläggen så ni hinner läsa

RSS 2.0