Maaat!
Här ligger jag och steker, visst har jag blivit brun? Nej, de tycker inte jag heller. Blev nog bara solblekt.
Resan gick bra, men maten var som nått Lemmy hade hostat upp en söndagsmorgon (vardag). Tror tillomed Thure hade haft problem med käket. Och till mitt försvar så drack jag faktiskt whiskey rätt ofta. Jag behövde inte ens säga till bartendern på beachen vad jag skulle ha efter ett tag. På 2 min så stog jag där med min 7&7 i solen å njöt.
Kan ju säga att de blir nog ett annat resmål nästa gång.

Resans mest använda:

Knack knack

- Who´s there?

- Me, I Kill You!


Och nyårsfirande blir tydligen i Åre. Låter hur kul som helst. För de som möter oss i backen, vilken syn.
Ni kan ju tänka er själva, Dääjvid som kommer släpandes uppför liften, i benet och jag som ser ut som en snögubbe, när jag kör flipper med alla granar. Men tror även vi kommer ha hysteriskt kul.
Om det är någon som har något tips vart man ska gå på kvällen, så får ni gärna skriva en kommentar.


Sen tycker jag att vi kör en liten fräckis, de är ju trots allt fredag imorgon.

En lastbilschaffis frågade en dam i baren
- Vem är du?
- Jag är lesbisk, svarade damen
- Jaha, vad gör en sådan då, undrade chaffisen
- Jag slickar fitta och dricker öl, vad sysslar du själv med då, sa damen
- Jag trodde jag var en lastbilschaffis men jag är nog lesbisk jag med sa chaffisen


HADEEE

HoppsanBörjar med att dela med mig av lite skön och efterlängtad information idag. Päärtan har kommit hem från sin resa både hel och ren. Han hade tydligen haft magproblem halva resan, men det är bara för att han inte lyssnar på mig. En whisky varje morgon så hade han undvikit det där: "en whisky om dagen är bra för magen".

Klämma handen i en bildörr är ingen bra idé, inte för att det var med flit men fy satan va ont det gjorde. Tack och lov för att jag var full och antagligen redan rätt så bedövad, men det är ändå inget jag rekommenderar.

Takida har gjort det igen! Handlake village.

Det funderas på att besöka Åre under nyår i våran umgängeskrets. Är det något för oss två idioter att uppleva tro?

Har faktiskt inte upplevt så mycket äventyr på slutet så har inte så mycket nytt och kul att berätta. Hoppas att min vapendragare kan rapportera om lite kul från hans resa här snart. Problemet är bara att det går så fruktansvärt lång tid emellan hans inlägg så man vet aldrig när dom kommer. Men när dom kommer då kommer dom med besked!


Friday..


Ska ta och skriva ett inlägg i nykter tillstånd idag eftersom det var ett tag sen sist. Det ämnet som känns aktuellt att prata om just nu är väl ganska solklart, alla ställer vi väl oss frågan: hur går det för Päärtan på cypern? Har han ens hittat dit? Vet han vart han är? Har han varit nykter ännu sen han bloggade sist? Hur gör han sig förstådd? Kan han ens engelska? Ja frågorna är många och bara han vet svaren. Han får väl själv redovisa när han har kommit hem. Ytterliggare ett problem för honom måste ju vara att kunna dra roliga historier, tror inte alla blir lika roliga på engelska som på svenska.

I helgen blir det minsann inga fylleinlägg från min sida. VAA?? tänker ni. Nej säger jag och anledningen till det är att jag ska jobba hela helgen. Lika bra det, tjänar hellre pengar än bränner dom:)

"118 100 tror att Dääjvid är en snygg och skojig snubbe. Han gillar att springa naken i skogen och att ha gräsbollskrig."

Kul funktion det där, men fattar inte hur dom kan känna mig så jävla bra. Det är ju verkligen precis på pricken.

Nej nu har jag tyvärr inte tid att sitta här längre, men jag hoppas att alla läsare håller tummarna för att Päärtans äventyr och upplevelser ska sluta lyckligt och att han kommer hem till oss med hälsan i behåll.

Over

Hej hallå dagboken!

tja

Man lär presentera sig, Peter här. Oj ursäkt, Päärtan menade jag.

Dääjvid som nu alltmer kör fylleinlägg, då ska väl inte jag vara sämre. Har väl hunnit ta några stänkare. Vi ska nämligen åka till Bulgarien kl. 06.50. Vi tar en förfest innan vi åker tänkte vi. Nog den tidigast eller senaste förfesten jag vart med om. Dääjvid kan nog skryta om annat. Som sagt så drar vi en sväng till Bulgarien, jag å mina norskar. Ett härligt gäng som åker, blir drag, ni lär känna de hemma.

Har kommit på mig själv flera gånger på jobbet, med att sjunga fullt med konstiga sånger bla. Shalom vi ber om frid på jord, jag är en fattig bonddräng, hellre fångad av vargar, jag klär av mig naken,kräftkalas med eddie meduza å allt vad de va. Sånt man över huvudtaget inte ens lyssnar på en vanlig vardag som denna. Menmen, har ju ingen mp3 just nu så får väl duga för tillfället. Jag fick mig ett gott skratt när jag väl kom på mig själv. Undra va mina arbetskamrater tänker när man svischar förbi med trucken å sjunger, "Schalom jag ber om fred på jord". Men va gör man inte för att andra ska ha roligt?! PÅ ENS EGEN BEKOSTNAD.

Tror jag ska köra på samma nivå som senast när de gäller skämt.

Isbrytare nr 2:

Pappan passerar dotterns sovrum där hon ligger och leker med en dildo.
-Va i helvetet gör du, undrar pappan.
-Det ser du väl, snäser hon, jag är 30 år och ogift, så något måste jag väl få.
 Senare går hon förbi tv:n där pappan sitter med några öl och hennes löskuk.
-Men va gör du, frågar dottern.
-Hurså, jag tar en pilsner med min svärson!

RSS 2.0