Den sovande bloggen!
Det är väl vad den här bloggen kan kallas just nu. Ber om ursäkt till alla trogna läsare om det nu finns några? Den dagen jag blir heltidsanställd bloggare så lovar jag att snitta tre inlägg per dag, nu är så inte fallet därför kan det komma plötsliga månadslånga svackor.

Resan till Åre var grym, den bjöd blandannat på fantastisk skidåkning och en hel del festande. En kväll lyckades vi hamna på en fest hemma hos ett gäng ryssar i alla möjliga åldrar. Holy shit, ryssar kan dricka sprit dom kan jag meddela. Päärtan var helt såld, om dom hade haft med sig emigrationspapper hade han kritat under direkt han trodde nog faktiskt på allvar ett tag att han var ryss. En sång ekade även titt som tätt "zenit, zenit, zenit", tror nästan den gode Peter styrde upp nått friendship där.

Jo tack vi mår bra, tackar som frågar.

Helgen kan nog bli riktigt crazy förövrigt, vet inte om Päärtan kunde deltaga men annars har jag en stand-in av mycket hög klass.

Börjar faktiskt bli lite trött på den här bloggen, om det inte är några som bönar och ber och inte kan överleva utan den så kanske den börjar att sakta men säkert gå i graven.

Dusch nu, Haaaaj!


// Dääjvid

RSS 2.0