Inte bra att jobba gratis..

Jahaja nu var det dags för ett fylleinlägg igen. Alltså jag har bara mig själv att skylla för att jag aldrig kan slita mig ifrån att jobba vardag som helgdag. Men nu ska ni inte tro att jag missar det glada livet, nej då tvärtom jobbar man hos Stefan så blir man full kan jag lova. Ja just ja, glömde säga att det var Dääjvid här. Ja tro det eller ej men ibland ångrar till och med jag mina handlingar, men nu ska vi inte gå in på det nått närmare.

Snickra och dricka öl is the shit, ju mer öl desto bättre lösningar:) Nej men om man ska vara lite seriös så vart vårat projekt lite bättre än förväntat.

Björne bangade idag men som tur för oss var att vi klarade oss utan han. Vem behöver mer folk när man själv är bäst i världen? Jodå, sen är jag rätt ödmjuk också.

Letade febrilt i arkivet efter en passande bild till inlägget men det gick ju klockrent åt helvete så tog en bild som symboliserar vem som står bakom detta väldigt nödvändiga inlägg istället. Fast ja, det har ni nog redan listat ut när ni kommit så har långt.

Som vanligt när jag bloggar på fyllan så finns det noll sammanhang plus lite onödiga upprepningar men stava kan jag iallafall förhoppningsvis.

Stefan har däckat på min soffa nu iallafall, men om ni trodde att jag ångrade det valet av lägenhetskamrat så hade ni fel. Det har lite att göra med min tidigare predikan om ångrade handlingar. Men vad är det vi säger? Broes before hoes. Nej nu är jag tvungen att tacka för visat intresse och krypa till beds.


Baaaj

Saturday night live!

Man skulle så lätt kunna tro att detta är ett fylleinlägg, iallafall om man baserar den teorin på klockslaget. Jag ska inte ljuga för er, detta är ett fylleinlägg. Jag skulle ha en vit helg sa jag, oj oj oj vad fel jag hade. Det är inte lätt att umgås med folk som hela tiden vill bjuda på groggar/öl m.m..

Bara för att man har en av Sveriges hetaste kulturbloggar så behöver man väl inte få gratisfyllor varje helg? Jo för fan, yes in deed, helt rätt att bjuda på grogg av er mina vänner:)

Har en totalt sinnessjuk film på mig och min trogne vapendragare Päärtan. Vi står och spelar luftgitarr slash luftfiol till tonerna av den gamla dängan Cottonfields signerat Creedence.

Afasi&Filthy-Jobb. Det är en låt som jag kan rekomendera rätt så starkt. Eller ja, det låter då bra nu iallafall.

Päärtan skulle tydligen vara lite småfull i Norge ikväll. På tal om det så såg jag en rätt snygg puma idag som tydligen hade en viss sammankoppling till Päärtans gäng, var tyvärr lite för full för att uppfatta hela sammanhanget, men snygg var hon.

Har aldrig varit med om en mer taggad Päärtan än nu. När han väl fick internet så var det som att väcka en björn som sover. För en gångs skull så kommer ni nog få lov att uppdatera minst två gånger per dag. Men nu ska jag luta mig tillbaka i min jävligt sköna soffa och avnjuta "I am legend" med Will Smith (troligen världens bästa skådespelare).

Godafton!
Hej som man säger på norska


Ja som min vapendragare David Karl Anton Rytter skrev, så har faktiskt jag Peter Arnulf Lindhamn, skaffat mig en dator. Med denna burk ska även jag försöka bidra med mina underbara och för många, helt totalt vrickade handlingar.

De jag gjort i sommar är allt från vart i fängelset till ätit bakad potatis. Ni kan alltså fatta vilken otrolig sommar jag haft.
Har även hunnit med att besöka Norges huvudstad Oslo några gånger. Därefter detta budskap:Vi vill även efterlysa lite bilder, bilder på oss alltså. Vi som festar på allvar har allvarligt talat aldrig tid att knäppa några partypics. Så om just DU sitter där hemma och trycker på några helt otroligt snygga bilder på oss två partygutter. Tveka inte, dra iväg dom på mailen, msn, posten, faxen eller vad du nu känner dig manad till. Kanske det är din bakgrundsbild på datorn, bilden du alltid tar fram under kudden när du ska sova. Vilket har ingen betydelse.
Enklast blir det om ni skickar den/dom till alvdalenu@hotmail.com.


Som om inte de vore nog roligt att jag gör "comeback" på bloggen, så skänker jag även en liten isbrytare ni kan dra på släktträffen, jobbet, ja vart ni nu tycker den passar.

Känsliga läsare varnas för  känsligt material

Läs följande för total extas:

Gubben och gumman hade sex då det ringer på dörren.
Gumman: De ringer på döra!
Gubben drar ut snoppen en stund och fortsätter sen
Gumman: DE RINGER PÅ DÖRA!
Gubben gör samma sak igen,
För tredje gången skriker gumman högt i hans öra:
DE RINGER PÅ DÖRA!
Gubben: Jaha, jag trodde du sa "den gled in i röva"

hahaha tack å hej för denna gång och "hade" som vi säger här i norge

Update..
Jaha, då var det ett tag sen det uppdaterades i den här bloggen igen. Har mest blivit fylleinlägg här på slutet och kvaliten på innehållet i dom varierar ju ganska mycket:) Kan rapportera att det har blivit en hel del festande för oss i sommar, vissa gånger kul andra gånger inte. Nej nu ljög jag igen, de kan väl fan inte vara tråkigt när vi är i farten. Vi har ju fått den fantastiska gåvan att kunna roa både oss själv och andra (ja vi tror det iallafall).

Nu när vi går in i mörkare och kallare tider så finns det många som går i ide men jag och Päärtan tänkte gå emot strömmen och vara mer synliga än någonsin. Vi har bestämt oss att för en gångs jävla skull ta tag i den här bloggen nu när äntligen även han har skaffat dator och uppkopplingsmöjligheter. Eftersom han inte bidragit här på väldigt länge så skulle det inte förvåna mig om han snittar minst fyra inlägg i veckan. Nu kommer jag nog få en utskällning av han för att jag sätter för stor krav, men han kan nog inte bli så arg så de är nog ingen fara på taket.

Vill bara meddela alla som varit oroade och som vet vad det handlar om att min kaffetermos har kommit tillrätta. Efter en helt oplanerad kräftskiva förra helgen så hamnade jag plötsligt på en långpromenad. Efter en lång tids vandrande upptäcker jag plötsligt ett bekant dike, och där låg den och glänste väl kamoflerad med kvistar och ett paraply. Så man kan lugnt konstatera att det inte blev nån messmörsresa.

Nu har jag inte tid med detta längre, men luta er lugnt tillbaka och vänta på att Päärtan smeker in några rader här i sinom tid.


Haaaj

Ooops i did it again..

Nytt fylleinlägg från Dääjvid the best flyger rakt in i dataskärmarna. Som sagt ska man aldrig blogga på fyllan har jag hört, men egentligen så är det väl en väldigt hårfin skillnad på mig i nyktert som fullt tillstånd, kanske lite mer opolitisk och opolerad med en stadig i blodet men de är väl ingen märkbar skillnad. Sen orkar jag inte med alla fans/läsares tjat längre så here we go;)

Det har varit festival i min kära hembygd som jag håller varmt om hjärtat (Okej, när blev jag en profet?), riktigt roligt faktiskt. Det är bara så jävla synd för när jag började kvällen så hade jag ett helt band till mitt förfogande, en gitarist, en fiolspelare samt en trummis, men det slutade med att bandet bröts upp och jag var tvungen att köra solokarriär. Men det brydde väl sig inte mina fans om, dom var ju ädå bara ute efter mig;) Nej nu ska jag sluta skryta om mig själv, det var inte jag det var Leif.

Nej men om man ska vara lite seriös sa komikern, nej förlåt den var dålig men det är redan skrivet nu ändå. No regrets. Päärtan är en rolig kille faktiskt ifall ni inte visste det, han kan dessutom vara en av dom sjukaste människor jag känner och då ska ni veta att jag känner 70% av dalarnas befolkning (stor fet lögn).

Vete fan varför jag skulle skriva ett jävligt fett och vokalbulärt (är man smart eller är man?) inlägg just nu. Men har träffat så mycket fans ikväll så jag kände nog mig tvungen att betala tillbaka lite av förtroendet och veva fram ett nytt inlägg. Och till alla fans vill jag säga att jag älskar er, ja alltså bara om du är en snygg brud.

Nu snart tror jag att jag har pratat dynga alldeles för länge, men det som jag tycker är dynga tycker ni är jävligt bra bloggmatrial;). Idag hade nog Päärtan fått skriva en auotograf idag om han bara hade haft nån.

Nej nu börjar det bli lite dimmigt här så därför ska jag styra rakt ner i sängen nu. Men det var kul att ni kunde komma... MEN kom ihåg att det inte var jag, det var Leif!


SLepp Well från världens bästa bassist!

Rapport!(eller nått)


Oh yes i know, man ska aldrig blogga på fyllan. Men räcker inte tiden till i nyktert tillstånd så har man dispens, "hellre ett fylleinlägg på bloggen än en langos på festivalen" som tarzan hade sagt. Langosen var en grym besvikelse faktiskt, en stenhård pannkaka med halva kinas kräftor på.... jummy eller inte..

På tal om kräftor, bilden har inget alls att göra med inlägget den bara fanns i arkivet. Hade en minifylla med pumpbolaget igår också, tyvärr var jag tvungen att stiga upp 05:45 för att jobba lite, men det fixade väl jag. Nej det är som jag brukar säga: "Det är inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst i världen"

Vet inte om detta inlägg gjorde världen en bättre plats att leva på direkt, men jag kan ju säga att jag har försökt iallfall.

Imorn ska jag lira paintball. Kan nog bli riktigt roligt faktiskt. Jodå jag ska äta stenhårda langos och dricka öl också.

Gjorde en Columbus alldeles nyss, alltså en upptäckt. Har inte ett enda stavfel på hela inlägget, rätt imponerande ändå när man knappt ser tangentbordet, men är man bäst så är man.

Nej nu ska jag visa lite karaktär och vara lite ansvarsfull som bara jag kan vara och gå och lägga mig. Vi kanske ses imorn, om inte annat kan man väl se hur man blivit "taggad" i ett fotoalbum på facebook på söndag.

Godnatt från en krigare i natten!RSS 2.0