And the winner is...

image16


Då var äntligen den stora stunden kommen. Det har nämligen blivit dags att presentera vinnaren i tävlingen. Ni är många därute som kämpat hårt, tänkt så det har knakat. En del av er kanske till och med har gjort en del efterforskningar. Oavsett vilken metod ni använt er av för att komma fram till dom förhoppningsvis rätta svaren så har vi hittat en vinnare. Vi har varit väldigt nogranna och gått igenom tävlingssvaren både en och två gånger. Dääjvid har ringt runt till alla gamla ligg för att vara helt säker på antalet i utslagsfrågan. Nu när ni vet att allting gått helt rätt till så har det blivit dags för sammanställningen.

Fråga ett var: Vilken är våran favoritöl? Svaret är ganska lätt för den nogranne eftersom det står klart och tydligt lite längre ner på bloggen. Så svaret på fråga 1 är alltså B. Newcastle brown alè.

Fråga två var: Vad kallas mössan som vi har längst upp på sidan? Det är naturligtvis den klassiska björnfittan. Så rätt bokstav i tipsromenadsraden är C.

Fråga tre var: Hur skålar vi? Rätta svaret här är C. Ner med huvudet upp med ölen. Detta beror naturligtvis på att vi måste se den vi skålar med. Många tippade B här, kliar oss i skrevet och skriker jummy, det är alltså fel. Vi brukar rätt ofta skrika jummy men det är när vi ser en snygg brud och ingenting annat.

Så den rätta raden är alltså: B, C, C.

Och mina damer och herrar vinnaren är..... Johanna! Hon var en av ganska många som tippade in rätt rad men det som avgjorde till hennes fördel var att hon låg närmast sanningen på utslagsfrågan. Vi vet vem du är och kommer att kontakta dig gällande priset som var en festkväll med oss under Idreyran.

Vi förstår om det känns lite tungt och ledsamt nu när tävlingen är avslutad men vi kan glädja er direkt genom att avslöja att det är en ny tävling som ligger i startgroparna. Fin fina priser utlovas!

Kommentarer
Postat av: Captain Kelly

Hoppla, ni måste ju publicera svaret på utslagsfrågan!

2008-04-21 @ 14:28:52
Postat av: Tomtemor

NÅ grabbar. Handen på hjärtat - har ni köpt Flyktsagor än?

2008-04-23 @ 12:19:41
URL: http://tomtemor-lillnisse.blogspot.com/
Postat av: Dääjvid und Päärtan

Tomtemor: Det tar emot att säga att vi inte har det. Men för att komma till den bra nyheten så kommer den att inhandlas:)

2008-04-23 @ 12:32:45
URL: http://daajvidundpaartan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0