We are back baby!

 

 

Som sagt efter mycket påtryckningar utifrån samt att suget lite grand kommit tillbaka till våra magiska skrivarfingrar så har vi nu bestämt oss för en bejublad comeback här i bloggdjungeln. Många kommer bli glada, få kommer bli ledsna. Ni får acceptera att vi så här i början kommer att vara lite ringrostiga, men som sagt: NU JÄVLAR KÖR VI!

 

Tänkte vi skulle börja med att berätta om våran "semester?" i Alanya. Öhh nej, någon semester skulle vi inte vilja kalla det precis. Verkar som vi två ärrade partyveteraner helt plötsligt gått och blivit gubbar. Denna slutsats kom vi fram till eftersom vi efter varje partykväll var tvungna att ligga och vila på hotellrummet i princip tills nästa partykväll började. Vi har länge försökt att förneka detta faktum men verkar som att tiden har kommit ikapp oss.

 

Trots detta missöde så var det naturligtvis inget som stoppade oss i våran jakt på den perfekta partykvällen. En kväll bestämde vi oss för att köra ett tequilarace på våran underbara balkong. Race var verkligen vad det blev, glas blev krossade, blod rann från våra fötter, Pertan satt och tittade upp i skyn och jag låg raklång på golvet. Trots detta hittade vi den berömda "andra andningen" och hade en fantastisk utekväll i Europas kanske bästa partystad.

 

Den bästa kvällen var ändå den vi hade på Havanna beach club. En utomhusklubb vid stranden med fri dricka och fritt käk. Här är det även landskamper i olika partylekar mellan blandannat Sverige, norge, danmark, holland. Dääjvid und Pertan representerade naturligtvis vårat kära fosterland för att bevisa att ingen kan halsa öl som oss svenskar. 10 personer i varje lag och tävlingen gick ut på att halsa en öl så fort som möjligt, springa upp till en pinne, springa 10 varv runt denna, en så kallad "norsk fylla" och sen springa tillbaka och växla. Dääjvid var startman i Team Sweden. Startskottet gick och innan dom andra lagen hade druckit klart sin öl så var jag redan uppe vid pinnen, efter mina 10 varv så sprang jag först åt fel håll men efter lite hjälp kunde jag växla till nästa svenne i överlägsen ledning. Efter ett par starka svenska sträckor av ett gäng törstiga brudar och en älgklivande kille var det då Pertans tur, även han gör en lysande start med ölhalsandet och fortsätter imponera med 10 frenetiska varv runt pinnen. Sträckan vore i det närmaste perfekt om han inte avslutat med att springa och växla med det holländska laget. Trots lite missöden så vann vi naturligtvis denna landskamp överlägset och för detta belönades vi med en uttagning i "Det svenska Partylandslaget" som bevis fick vi årets tajtaste t-shirt.

 

Mer om Alanya och annat skoj som vi hittat på den otroliga sommar kommer naturligtvis framöver. Bilder och filmer vi gjort endast för er läsare kommer också att komma upp inom en snar framtid.

 

Nu får det räcka med denna mjukstart för vi har ju trots allt inte varit igång på ett tag. Men som sagt det viktigaste är ju att bloggvärlden återigen kommer att vara en bättre plats att vistas på för Dääjvid und Pertan är fan i mig tillbaka!!!

 

 

Over and out.


Kommentarer
Postat av: Trogen läsare

Men oj vad underbart att ni är tillbaka! Nu har man äntligen någonting att se fram emot igen;)

2010-08-09 @ 20:22:52
Postat av: Anonym

Gud va roligt ni är efterlängtade

2010-08-10 @ 00:01:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0