One down..

DÅ var en av semesterns absoluta höjdpunkter avklarade, nämligen Idre yran. Som vanligt hade vi en grymt trevlig helg och som vanligt drack vi lite för mycket rusdrycker. Magen har fortfarande inte riktigt återhämtat sig efter en helg av enbart skräpmat och öl. Men är det Idre yra så är det och då ska man inte gnälla.

Imorgon är det Malung som gäller för min del. Känns både spännande och vemodigt på samma gång, pallar man verkligen en till fylla just nu? Semestern utnyttjas då till fullo iallafall och det är ju en sak som är positiv. Jaja det lär ju visa sig hur detta spektakel slutar.

Om vi ska ta och återgå lite grand till yran igen då så hade den ju några roliga höjdpunkter signerat Päärtan. Bjuder på några:

Päärtan längst framme Vid scenen under Lasse Stefanz framträdande helt övertygad om att han är deras kändaste fans, skrikandes: "Olle!! Känner du igen mig? Det är ju jag Pettan!!
"

När vi är ute och raggar lite i bil så ser ovanstående herre två snygga brudar  och en lite äldre kvinna sittandes på en parkbänk, då skriker han (och vinkar frenetiskt): "Tjena brudar! ska ni med?" Då blir den ena snygga bruden glad och börjar gå mot bilen i tron om att hon ska få följa. Men då kläcker han plötsligt ur sig: " Neeej! Inte du! Morsan!" och pekar på den äldre kvinnan.

Hysteriskt roligt för oss som närvarade iallafall. Men nu ska jag gå och börja styra upp det här med morgondagen. Syns i dimman antar jag!

Haaaj!

//Dääjvid

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0