Angående tävlingen

Ni har väl hört att även den bäste kan göra misstag? Misstaget denna gång var att tävlingen blev alldeles för enkel tyvärr. Därför är det nu dags att köra lite utslagsfrågor för att sålla agnarna från vetet eller va fan det nu heter. För att göra det så rättvist som möjligt så kommer det gå till på följande sätt. En följdfråga om varje låt samt en gissningsfråga där närmast vinner. Svarar gör du precis som vanligt. Here we go again!


1.Thomas Ledin-Vi är på gång.

Men i vilken stad är han född?2. Gyllene Tider-Går och fiskar.

Halmstads stoltheter, men vad heter ån som rinner genom denna stad?


3. Ges-När vi gräver guld i USA.

Denna låt var ju den officiella låten till Sveriges fotbollslandslag som spelade VM over there, men vem gjorde turneringens första svenska mål?


4. Gyllene Tider-Det är över nu.

Vilket år släpptes denna hit?


5. Markoolio-Ingen sommar utan reggae?

Markoolio hade även en hit med låten "rocka på" tillsammans med en annan grupp, vilken?Utslagsfråga: Hur många kvistar har trädet utanför Dääjvids fönster?Nu hoppas jag att det vart betydligt svårare. Ni har väl inte glömt det oerhört värdefulla priset som låg i potten?;) Det här blev ju två tävlingar i en. Det var väl roligt för ni gillar väl att få briljera med era kunskaper pojkar och flickor? Sen vill jag bara avsluta detta inlägg med ett citat av Björn (gästkrönikören ni vet), alla har vi hört talas om uttrycket "där slog du huvudet på spiken". Han sa igår en grej jag aldrig hört förr iallafall och jag tyckte det var hur kul som helst. Kanske är jag ensam om att tycka det, vore väl inte första gången men jag bjuder på det ändå.
"Där satte du älgen i badtunnan"
Kommentarer
Postat av: Jan Guillou

1. Rätan
2. Nissan
3. Roger Ljung
4. 1995
5. The Boppers

Utslagsfrågan: 12

2008-05-19 @ 14:48:40
URL: http://jan.guillou@aftonbladet.blogg.se
Postat av: Dääjvid

hahahaa, de här var ju en jävligt populär tävling:P tror du kammar hem de här som det ser ut just nu Björne oj förlåt menar jan...:P

2008-05-20 @ 13:05:58
URL: http://daajvidundpaartan.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Ni borde sätta så att ni måste acceptera kommentarerna innan dom publiceras, och sedan inte dela med er av några kommentarer fören tävlingen är slutförd? För nu är det alldeles för enkelt att bara kopiera någonting som ser bra ut från någon annan som svarat tidigare? :)

Mvh
Söderlund

2008-05-20 @ 22:21:34
URL: http://ventux.blogg.se
Postat av: Dääjvid

Söderlund: Ja det har du jävligt rätt i. Har också tänkt på det där, men har inte riktigt förstått mig på det än:) Om du råkar sitta inne på information hur man gör detta får du gärna dela med dig:P

2008-05-20 @ 22:34:43
URL: http://daajvidundpaartan.blogg.se
Postat av: Söderlund

Ja, det är simpelt! :)

Först klickar du in dig på "inställningar".
Sen in på fliken som heter "moderering".
Sen bockar du i fliken "Moderera alla kommentarer och trackbacks"
Sen är det klart! :)

Mvh
Söderlund

2008-05-21 @ 13:01:48
URL: http://ventux.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0