Midsommar....

En anledning för oss svenskar att supa oss dyngraka, ta första fyllan, dricka snaps, äta sill och spy i en buske. Det är väl ungeför vad denna tradition går ut på, om ni trodde att jag skulle klaga på just detta så har ni ruggigt jävla fel. Jag älskar helt enkelt midsommar fast det med all sannolikhet kommer regna och vara svinkallt som vanligt. Har blivit lite mer traditionell med åren, så imorgon ska det ätas sill och intas snaps.

Har kört en liten sommarstädning deluxe nyss, fan så tråkigt det är men jävlar va nöjd man blir när man är klar. Nej skulle vart moderat så hade man väl haft en egen städhjälp (oj, vart kom den ifrån? en politisk känga från bloggen).

Hade ju sett fram emot och räknat kallt med en kvartsfinal på lördag, men där fick man på nöten minsann. Bedrövligt jävla dåligt mot ryssarna, vi kan så mycket bättre men som vanligt är vi sämst när det gäller. Det är nog dags att kliva av tåget nu Lagerbäck, inte för att du på något vis har gjort det dåligt snarare tvärtom men folk verkar ju inte inte fatta vilken jävla bedrift det är av ett lilleputtland som Sverige att kvalificera för så många mästerskap och dessutom gå vidare från gruppspelet nästan alltid. Men nu när det ändå är dags för generationsskifte så kan någon annan få chansen att bygga från grunden. Se där ja från politik till fotboll, bloggen visar bredden eller nått.

Nej nu ska montera ihop grillen som inhandlades igår. Men för fan, ta det lugnt nu i dessa fylletider. Lyssna på farbrorn nu när han säger att ni inte ska göra någonting som han hade gjort.


Små grodorna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0