I be looking for freedom!


Snart är det dags för semester, kommer bli riktigt nice. Arbetslusten är inte direkt på topp när solen skiner ute och alla andra börjar plocka ut sina veckor. Men den som väntar på något gott.. En inte allt för vågad gissning är att det kommer bli en hel del corona och lite grillat i sommar. Tror att det kan komma att bli en riktigt grym sommar med blandannat en utlandsvistelse, sen får vi icke glömma alla festligheter på hemmaplan. En av dom är Idreyran som snart drar igång, tror och hoppas att den inte gör mig besviken i år heller.

P3 är det som gäller på radion hela arbetsdagarna, Christer måste vara världens bästa radioprogram!?? Där har man ju faktiskt själv även blivit omnämd en gång:) You gotta love public service.

Skulle kategorisera bloggen för en person men vetefan vad vi ska placera oss i för fack faktiskt. Tycker kultur låter brett och bra så kör väl på det då:)

Snart jävlar får Päärtan sparken från den här bloggen, ett inlägg från han är ju lika sällsynt som en djupledsboll från Daniel Andersson. För vad jag vet så har väl datorer även kommit till norge.

Nu kan jag tyvärr inte avvara mera tid idag så det är bara för er att vänta spänt på nästa inlägg.


//Dääjv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0