Happy birthday bloggen!

image8


Imorgon fyller bloggen en vecka. Jag vill redan nu passa på att gratulera bloggen med den bästa födelsedags present den kunde önska, nämligen att den växt lavinartat och passerat en bra bit över 500 gäster. Det som började som en dagbok så vänner och bekanta skulle hålla koll på oss har nu växt ur sin första kostym och blivit sveriges kanske bästa underhållningsblogg.

Målet för oss nu är naturligtvis att få bloggen att växa ännu mera, eller för att citera en oberoende vän: "Blondinbella kan ju slänga sig i väggen, det här är underhållning av den renaste art".

Vad en tårta gör på bilden vetefan, ville nog bara symbolisera bloggens födelsedag. Men ni behöver inte vara oroliga klart vi inte ska äta tårta, ölen ligger på kylning;).

Har fått mängder(2st) av erbjudanden av folk som vill bidra med äventyrsbilder på oss till bloggen som dom gömt fram tills nu. Vi tackar ödmjukt för erbjudandena men ni kommer inte få betalt!

Vi kommer snart erbjuda tävlingar här på bloggen, vi känner helt enkelt att vi vill göra nånting mer för våran trogna läsarskara. Vi kan faktiskt nu avslöja några av priserna, ett av dom allra hetaste priserna är att Päärtan kommer hem till dig vart du än bor i sverige och kokar två paket nudlar. Ett annat riktigt höjdarpris är vi bjuder er på en öl fast tvärtom.


Vänliga lördagshälsningar från

Dääjvid und Päärtan som fortfarande har alla fyra fötterna på jorden.

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, vilka fantastiska inlägg

Kram

2008-04-12 @ 14:05:52
Postat av: Mårten

hahaha, ytterligare ett underbart inlägg på en underbar blogg:)

2008-04-12 @ 14:22:40
Postat av: Isabelle

Blondinbella kan slänga sig i väggen, det sa väl ändå jag? ;) king blogg, fortsätt så my friends

2008-04-12 @ 20:01:31
Postat av: Borlänge

Alltså vilken underbar blogg, ni är allt för härliga:)

2008-04-13 @ 03:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0