GOTT NYTT ÅR
Jajjemen, GOTT NYTT ÅR önskar Dääjvid und Päärtan & deras bastukrigare.


Plats på scen för en bugg, LARZ KRISTERZ!
VILKEN OTROLIGT SKÖN SEGER. Jag snackar naturligtvis om Älvdalens svar på Rolling stones, Larz Kristerz.

JIIIIIIHAAAAA, som Peter Larsson kör igång Papaya coconut. Redan då visste man att hela Sveriges dansbandskungar skulle ta hem segern lika lätt som Dääjvid sänker ett flak öl på en kväll.


Då var de dax för Åre. Kanske årets roligaste event? Avfärd imorgon bitti, ett jävla till gäng är vi. Den mesta tiden kommer tillbringas i backen och Åres 3 största vattenhål, afterskiin och våra 2 stugor.

Nej nu ska jag fa å värma upp med lite öl och bastuflotte, medans Dääjvid är på konsert med ni vet vilka.
Kanske vi ses i Åre?!

Lägger även till 2 lite skämtsamma historier här:

Två rånare stog i en bank och skrek: Det här är ett rån, lägg er ner på marken! En farbror stog fortfarande
upp och rånarna frågade honom varför han inte lagt sig ner då de sagt till honom. Då svarade farbrorn: Jag är
civilagent. Rånarna blev rädda och sprang därifrån. Efter ett tag drog farbrorns fru honom i byxbenet och sa:
Nej, Gösta. Du är inte civilagent, du är senildement.

Ett flygplan fullt med amerikaner och en kines kraschade på en öde ö. Amerikanerna beslöt sig för att bygga
upp ett nytt samhälle, och kinesen fick ha ansvaret över att ordna med supplies, men efter ett tag märkte
amerikanerna att kinesen försvunnit. De letade i veckor efter honom men hittade honom inte. De beslöt sig
att försöka leta efter honom en sista gång, och när de går där mitt i skogen hoppar kinesen fram och skriker
"SUPPLIES".

God fortsättning

Jul, jul helvetes jul..


Bild lånad av www.larzkristerz.comJa som rubriken viskar om så är jag inget större fan av julen och allt som där hör till. Tycker bara det är en jävla massa stress i onödan, det ska handlas hit och handlas dit. Det ska Pyntas, det ska skickas vykort till sådana som man aldrig bryr sig om att höra av sig till under resterande del av året.

What about all this christmas songs? Varenda jävla affär man går in på, på gågatan, på bensinstationer och i radion så spelas dessa förbannade jullåtar, samma jävla låtar som jag hört sen jag togs till denna värld. Kan ingen bara radera alla eller åtminstone skriva nya? "Tomten jag vill ha en riktig jul", "Jag såg mamma kyssa tomten jag", "O helga natt" och "mer jul" Nej fy fan, nu räcker det! Inte ens en liter mjölk får man köpa i lugn och ro.

Bitter? Nja.

Men efter den sågningen av en av våra mest älskade högtider så byter vi till ett trevligare ämne. Nämligen att jag imorgon ska bege mig till Strängnäs för att stödja våra hjältar Larz-Kristerz live i finalen av dansbandskampen. Så jag vill ta tillfället i akt att uppmana alla er att ringa och rösta. Om ni inte ringer och röstar så lägger vi ner bloggen (vet inte om det var ett hot eller snarare en befrielse?).

Kom just på att det finns något som är positivt med julen iallafall, för att citera nationalteatern: "fyllan värmer bäst". Sen brukar det ju vara lite homecoming tema när man går på krogen på juldagen, alltid trevligt iofs.

Nej nu ska jag gömma igen sågen ett tag och ta en kopp kaffe istället.


// DääjvidMåndag igen.

Jaha då har det återigen blivit måndag, veckans absoluta höjdpunkt eller inte. Men en sak som är positiv är iallafall att jag har sovmorgon hela veckan då jag börjar 12.30. Helgen var innehållsrik som fan, det var allt från födelsedagsfirande till dansbandskampen. Som sagt så fyllde jag ju år i lördags och det vart två middagar, den ena precis efter den andra. Det var lite jobbigt men Thure såg bara glad ut, han gillar ju att äta den mannen.

På natten var det fest förstås, men roligast av allt var nog efterfesten. Repris av dansbandskampen och lite drickande:)

På tal om dansband, den 27/12 är det dags då ska jag åka och se våra hjältar Larz-Kristerz och förhoppningsvis äta en god middag i evertsberg.

Päärtan har dragit tillbaka till norge igen, men det var nog bara en snabb visit han är nog snart hemma igen.

Måste erkänna att inspirationen inte var på topp idag, men som sig bör nuförtiden så avslutar vi väl med en fräckis!


En nunna åker buss och säger till chaffören:
-Jag är dödligt sjuk och har aldrig haft sex, jag vill inte dö nyfiken. Jag skulle vilja ha sex med dig men bara om du inte är gift.
-Jag är inte gift, ljuger chaffören.
-Men jag måste dö oskuld så det måste ske i det bakre hålet, säger nunnan.
Och så blir det. Efter akten säger chaffören:
-Jag måste bekänna, jag är gift har fru och tre barn.
Nunnan svarar:
-Jag måste också bekänna en sak, jag är bög och påväg till en maskerad.Over and out.

//Dääjvid


Ja så att...

Då var vi här igen, som vi är alldeles för ofta. Dääjvid sitter å njuter av en kall och flinar lite. Nu snart ska vi styra ko(s)san mot Dalarnas Rom, där de ska kämpas till en 3 poängare till förhoppningsvis. NU tog Dääjvid över eftersom jag ska dricka kaffe å fika.

Jaha då var det dags för mig att stiga in då, skitsnackets mästare eller nått. Kunde mycket väl ha börjat snacka om finanskrisen eller läget i mellanöstern men då hade det förmodligen blivit cirkus av alltihop. Så tar väl och drar en "rolig" historia istället.

Det var en dag när Johanna hade hämtat sin dotter Anneli på dagis, då Anneli frågade:
- Mamma, vad betyder penis?
Mamman tänkte: vad är det för ord de lär sig på dagis? Hon visste inte vad hon skulle säga, men till slut sa hon:
- Ehhh, det betyder slips.
- Jaha, men vad betyder orgasm då?
Mamman blev förvånad över dessa ord, men sa:
- Jooo, det betyder att man rodnar.
- Okej, min sista fråga... Vad betyder horhus?
Mamma tänkte lite.
- Det är när många skrattar samtidigt, sa hon sedan.
Nu hade de äntligen kommit på bussen. Anneli såg att busschaförens slips hängde snett. Då sa hon:
- Duu, din penis hänger snett.
Då började busschafören att rodna.
- Nämen?! Får du orgasm bara för det? sa Anneli.
Då började alla att skratta. Anneli vände sig om och tittade sig omkring, sedan ropade hon:
- Är det här nåt jävla horhus eller!?
Nej nu räcker det för idag, så jävla roligt ska ni inte ha. Nu är det dags för oss två ragggare att bege oss. Men ni vet vart ni finner Sveriges roligaste (och slöaste) blogg. Haaaaaa deeeeeee

Dääjv und Päärt


Bloggen presenterar.. Berra Tegnér som krönikör again!

Heeeeeeeeeeej!

Trevligt, som jag har tjatat för att få skriva här igen...Och äntilgen lyckades jag!


Okej så vad ska jag blogga om? Ingen aning, men det är ju ett tema på den här bloggen. Hehe... Ska berätta en sak, jag körde i diket igår efter jobbet. Alltså äntilgen fredag, slutat jobba och det första man gör ar att åka i diket......faaan tänkte jag. Men det jag reflekterade mest över var att just när jag satt där i bilen helt hjälplös, så tyckte jag att Älvdalens 6500 invånare lyckades åka förbi mig och peka, stanna till och fälla en rolig kommentar som, jävla ungdomar ska åka å leka. Är det inte typiskt. Jaja men vi lyckades få upp bilen tillslut.

Jag sitter i Falun just nu, det är första gången jag festar i Falun...hoppas på en rolig kväll med massor av fina brudar;) Men kom ihåg rösta på Larz Kristerz ikväll, det är det som är kvällens stora händelse...

Ajaja va fan blir inte bättre än så här idag...Men om ni tjatar kanske jag gör comeback här på bloggen någon gång när du minst anar det. 

Ha det bra....

Måndagsexemplar
Haaj haaj. Nu har det råkat bli ett tag sen igen som man producerade någonting på denna bloggen. Päärtan säger att han ligger i en bloggsvacka, själv är jag bara jävligt upptagen jämt. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge tror jag minsann dom säger.

Ja och vad fan har man för klokt att säga på en måndag då? förmodligen inte ett piss som är av ert intresse, men what the hell, we give it a shot.

Jo de här med finanskrisen... nej skoja bara inte ska vi blanda oss i sådant, de får mediebranschen fixa.

Snart börjar det dra ihop sig för Åre, kan bli riktigt roligt faktiskt. Det ryktas om att Päärtan ska försöka sätta ett världsrekord. Han ska lyckas med konsten att åka störtlopp på snowboard och samtidigt svepa två stycken redbull jäger.

På tal om den gamle räven så styr han åter kosan hem till Sweden i helgen. Då ska vi göra Falun till en lite roligare stad igen. Golden kan med stor sannolikhet räkna med ett besök, länge sen vi spelade där nu. Vi har dock ett litet klagomål att framföra till Falun, fan vad dåligt det är med efterfester.

Nu tackar jag Dääjvid för mig. Säger som färjan-håkan: "Inga konstigheter" .

RSS 2.0