Grattis Mr Cowboy!

None



Idag vill bloggen gratulera våran vän och vapendragare Örjan "börje" "cowboyen" "piraten" på sin födelsedag. Kärt barn har många namn. Anledningen till att jag skriver detta idag är att jag är förutseende och har en bra personkännedom om mig själv, imorgon finns det nämligen en stor risk att jag kan vara lite otydlig om ni förstår vad jag menar? Örjan är en öldrickare av rang samt en mästare på förklädnader. Så nu tar vi i och sjunger för han allihopa, jag tar ton och ni hänger på.

- Jaaa mååå han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år.. Hipp hipp, hurra! hurra! hurra!

Har även en fråga att slussa ut till er läsare. Hade en fråga på tipspromenad som jag direkt skickar vidare till er.

Vilket är världens vanligaste språk?

A: Engelska
B: Spanska
C: Mandarin

Nu är jag tvungen att tacka för mig eftersom jag helt plötsligt kände att det var tomt i kistan.

Baaaj

Yoo Homies!

Vi tar en rolig historia idag va? (Publiken skriker rakt ut: Jaaaaaaaa!)


Det var två tomater som var ute och gick sen skulle dom gå över vägen, då kom plötsligt en bil.. Då slängde sig den ena tomaten till vänster och då sa den andra tomaten: Va fan gör du? Nu förstörde du ju skämtet!




Galen förfest!




Sjuk jävla förfest i lördags, det måste ha varit den roligaste på år och dar. Det sägs att platsen för detta skådespel såg ut som ett slagfält efteråt. Den innehöll verkligen allt och alla var i toppform. En av dom stora höjdpunkterna var ju när festen plötsligt förflyttades till taket på slogboden, men vi stötte på lite problem så den fick lov att avslutas illa kvickt. Päärtan klibbade allt i sin väg precis som vanligt.

Sen rullade ju festen förstås vidare till dössberget, det var också roligt och för andra året i rad såg jag inte en enda låt med pumpbolaget. Men va fan, så kan det gå när man gillar alkohol:)

Nu har Päärtan den gamle räven stuckit tillbaka till lusekoftans förlovade land. Det är väl bara och invänta hans nästa hembesök då. På tal om han, det var rätt komiskt när han skulle skära sig med en kniv på skoj, grejen var bara den att han hade kniven åt rätt håll så han skar sig på riktigt. Vilken lirare:)

Han lovade även på heder och samvete att han skulle köpa en buss, de fick han inte för Erica som tyckte det var onödigt eftersom han ändå var i Norge. Men då skulle han flytta in i bussen och bo där istället.


Over and out






Sill och nubbe!






Hej alla barn därute! Nu är det fest för en gångs skull. Befinner oss just nu i kopparstaden Falun  och ska senare under kvällen bege oss till Bjursås stolthet, Dössberget. Nu jävlar vill vi att ni kommenterar lite, vi måste ju ha lite cred för de vi gör.

Ingen av oss har för närvarande någon som helst inspiration att skriva ett inlägg, så nu flummar vi på lite bara. Nu jävlar accelerade festen, för nu kom cowbojen malm in med turkisk peppar.

OBS! BILDEN HAR INGET ATT GÖRA MED TEXTEN!

Nej nu lär vi dricka.

Midsommar....





En anledning för oss svenskar att supa oss dyngraka, ta första fyllan, dricka snaps, äta sill och spy i en buske. Det är väl ungeför vad denna tradition går ut på, om ni trodde att jag skulle klaga på just detta så har ni ruggigt jävla fel. Jag älskar helt enkelt midsommar fast det med all sannolikhet kommer regna och vara svinkallt som vanligt. Har blivit lite mer traditionell med åren, så imorgon ska det ätas sill och intas snaps.

Har kört en liten sommarstädning deluxe nyss, fan så tråkigt det är men jävlar va nöjd man blir när man är klar. Nej skulle vart moderat så hade man väl haft en egen städhjälp (oj, vart kom den ifrån? en politisk känga från bloggen).

Hade ju sett fram emot och räknat kallt med en kvartsfinal på lördag, men där fick man på nöten minsann. Bedrövligt jävla dåligt mot ryssarna, vi kan så mycket bättre men som vanligt är vi sämst när det gäller. Det är nog dags att kliva av tåget nu Lagerbäck, inte för att du på något vis har gjort det dåligt snarare tvärtom men folk verkar ju inte inte fatta vilken jävla bedrift det är av ett lilleputtland som Sverige att kvalificera för så många mästerskap och dessutom gå vidare från gruppspelet nästan alltid. Men nu när det ändå är dags för generationsskifte så kan någon annan få chansen att bygga från grunden. Se där ja från politik till fotboll, bloggen visar bredden eller nått.

Nej nu ska montera ihop grillen som inhandlades igår. Men för fan, ta det lugnt nu i dessa fylletider. Lyssna på farbrorn nu när han säger att ni inte ska göra någonting som han hade gjort.


Små grodorna!

Lovely Monday!

Riktigt skön måndag faktiskt det hör ju inte direkt till vanligheterna. Vet inte riktigt vad det beror på, men hade en riktigt rolig dag på jobbet. Lovade ju en rapport från firmafesten i fredags också ja, så here we go. Det var förmodligen den vildaste firmafest jag någonsin varit på i alla kategorier. Började med nån fördrink med tilltug så där lite soft. Sen var det en smaskig middag följt av  "så ska det låta" tävlingar, riktigt kul faktiskt.

Tror det var någonstans emellan middagen och tävlingarna som det spårade ur totalt, helt plötsligt hade vi gått från små mysiga sommardrinkar till 70/30 drinkar med fruktsoda som virke och det var inte 70% virke som ni kanske förstår? Det märktes att det hade blivit en del groggar när jag plötsligt fick för mig att köra en roy&roger-macken imitation på karoken. Hela härligheten slutade iallafall med att jag gick/rullade hem halv elva (säger dom, själv har jag ingen aning) för att jag var så vansinnigt packad, men värst var jag inte. Någon tacklade av vid åtta, en somnade på toaletten vid tio. Firmafester har fått en helt ny innebörd nu i min värld.

För att köra en klassisk på tal om så är det midsommar på fredag, ser fram emot det med blandad förtjusning kan jag säga. Midsommar är ju inte direkt känt för att vara nykterhetens dag. Men om jag ger fan i dom där förbannade groggarna så ska jag nog kunna vara vaken lite längre:)



//Dääjvid

Fredag..






Dääjvid is in the house. Sitter här och ska snart dra på firmafest, känns som det kommer bli rätt galet skulle jag tro. Särskilt för killen som vi har en liten vadslagning om vilken tid han somnar. Somnar han före tio vinner han, sen har vi andra en tävling om vilket klockslag det kommer ske. På dagordningen är det middag, fyllebrännboll, karoke m.m. Fler rapporter kommer garanterat, eftersnack på bloggen imorn.

Rykten går att det kommer att flygas in ett blogginlägg från norge inom sinom tid. Fan va kul det är med fotbolls-em alltså, vetefan vad det är men finns ingenting som engagerar mig så mycket (ja förutom en avgörande kvalseriematch då) kollade på matchen mot grekland hemma, bara jag som var närvarande. Kom på mig själv att sitta och svära åt domaren, ibland upp med knytnäven i luften till och med, klappa händerna, skälla ut greker för att dom filmar och så fort en svensk får minsta kontakt så är domaren en idiot igen, snacka om enögd. Inte nog med det, när Zlatan den gudomlige gör mål så står jag plötsligt upp och applåderar taktfast. När sedan Hansson gör sitt snygga mål så skriker jag av någon anledning: "Måååål!" Nej tappar totalt sinnesnärvaron när det är mästerskapsfotboll, men va fan de är ju bara härligt!

Nej nu lär jag släpa mina apostlahästar till ett nytt äventyr.


Take care now and bye bye

//Dääjvid, er vän i etern

Tredagars?!








Varför ska alla lägga sina fester på samma fucking helg? Sitter här med en lite lätt headejks för andra dagen i rad, men det värsta är att jag ska dricka idag också. Fan tog en öl nyss, kände mig lite smålurig direkt. Hungrig som fan är jag också, blir nog en tur på kiosken. Det var väl jävligt intressant va fan jag gör idag va? Men jag är nog bäst i världen på att prata om oviktiga saker. Iofs är jag bäst i världen på allt! Sen är jag rätt ödmjuk också.

För att fortsätta på temat jävligt viktiga saker så har jag köpt en ac nu, fan vilken krigare han är. Dom varma celsiusen har inte en susning när min krigare kommer och mördar dom. Sover ju riktigt skönt på nätterna nu.

Nej fy fan nu måste jag gå och äta så detta fick bli ett kort men koncist inlägg. Jaja puss och kram för fan.

Vansinnig helg!

Bloggen har bytt plattform, det är orsaken till att det inte blivit nått mer inlägg förens nu. Det är naturligtvis inget som drabbar er utan det är fortfarande samma adress och samma process, bara det att vi får en både snabbare och bättre sida att skriva inläggen ifrån.

Om vi nu ska tala om helgen lite så var den helt jävla grym. På fredagen satt jag hemma hos syrran och grillade och tog nån bira. Helt plötsligt small det bara till likt en raket och jag var full igen, sen vart det utgång på krogen i badtofflor och shorts. På lördagen var då den efterlängtade Päärtan hemma, bjöd upp han på lite släkträff i min hemby. Jävligt trevligt hade vi kan jag lova. Lite senare så blev det återigen en utgång för oss två, kul som fan. Päärtan hamnade visst även på någon fest med cowboytema. När krogen hade stängt försökte jag anordna en tipspromenad men ingen nappade:( Sen var vi på efterfest till 06:45, kul som fan.

Bjuder på en skön diskussion från helgen:

D: Va är det där för tomte?
B: Ja men han är ju snäll.
D: Ja alla har vi nått här i världen, vissa är snälla, vissa är smarta, vissa är snygga. De är de som är så jävla bra med mig, jag har tamejfan alltihop!
B: Vilket självförtroende man kan ha då!
D: Ja, de är fan inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst i världen!



Nytt jobb för mig men bloggandet består (hoppas jag). Förfestande och festande helt solo kan också vara kul, fråga bara min vän Björne, "ensam krigare är en bra krigare" säger han.

Nej nu räcker det!

Åhhh fy fan...

image34....va onykter man känner sig just nu, kl är 07.36 och jag å Dääjvid kom precis hem å har käkat lite (mycket) fyllekäk. Riktigt lyckad kväll i mina ögon, tror Dääjvid tycker samma sak. Började med förfest och käk hos Dääjvids mormor, kul som fan faktiskt, mycket skönt folk. Sen drog de iväg på cafét, rätt mkt folk för att va cafét, men efterfesten såg ut att bli historia redan då, men efter ett tag då vi drog iväg i en van, packade in 25 pers, då lekte livet för en stund, bästa på hela kvällen.
Träffade även en liten tös, riktigt söt sådan ;)

Ja jävlar anama, nu börjar festen accelerrera, päärtan snackar om makaroner och dääjvid berättar nån gammal sexhistoria...
Päärtan smilar till och så är festen på G igen.

Nej nu blire läggdags med en liten tvtitt innan man somnar, om man hinner vill säga.

en rätt tråkig rapport från kvällen, men det bästa vi har att komma med vid den här tiden.

hade hade// David och Peter

RSS 2.0