Äntligen Helg!

Aloha! Dääjvid här bakom tangentbordet. Tänkte kliva in och skriva några rader såhär på fredagseftermiddagen. Jag och mini me (Päärtan alltså) har nyss haft en väldigt givande konversation på msn, vi har diskuterat ideèr till bloggen. Vi kom fram till några ruskigt bra teman som vi ska genomföra här framöver. Kan ju naturligtvis inte berätta redan nu för det skulle ju vara väl avslöjande, men det blir helt klart läsvärt. Premiär imorgon säger Päärtan.

Nu har jag äntligen fått inkassera helg efter att ha jobbat 14 dagar i sträck. Riktigt nice faktiskt, det ska firas ordentligt imorgon men först är det toppmatch i div 4 som ska genomföras.

Nu är Åre bokat iallafall, så nu är det defenitivt. Oj vad bratsen ska få se på när bondlurkar/dalmasar festar.

Tänkte jag skulle ta med en rolig historia också, men har tyvärr ingen på lager. Måste nog ringa thure så han får fylla på förrådet.

Hörde på radion att det hade varit nån blogggala där dom delade ut priser till årets bästa bloggar. Inget pris till oss men man kunde väl åtminstone fått vara med och mingla. Ragga lite på Modebloggsbrudar och dricka rosa drinkar.

Päärtan befinner sig i skrivande stund i den kungliga hufvudstaden. Så då är man ju orolig så klart, en kille från Liden på stureplan.

Men som sagt, håll ögonen öppna för den nya programpunkten i bloggen som Päärtan sjösätter imorgon.


Adjö!   // DääjvKommentarer
Postat av: Pan

fan va röj det kommer bli i åre by!

2008-10-17 @ 20:38:31
Postat av: Hanna

Ska ni å till Åre? Gud så kul, då kanske vi ses ;)

2008-10-22 @ 01:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0