Mörkt








Hösten har nu svept in över vårat avlånga land. Det innebär att det är mörka tider även för bloggare just nu. Dagarna blir kortare, festerna blir färre m.m. Det naturliga resultatet av denna soppa blir ju att man har mindre inspiration att glädja omvärlden med fantastiska texter här over the net. Men nu är det nog slut på gnället för denna gång, upp på hästen och rid iväg bara. Hoppla!


Eftersom den ena halvan av den här dynamiska bloggduon har vecklat ut sina vingar och flugit till huvudstaden så ses vi inte allt för ofta och därav blir det inte så mycket knasiga upptåg som vi kan återge här. Men vi lovar härmed bättring! Vi planerar nämligen att sammanstråla snart och kanske göra Stockholmsnatten. Det kan ju sluta precis hur som helst när vi bönder/raggare dricker kaffekask i whiteroom medans bratsen vaskar sin skumpa.


Som det sades tidigare i detta inlägg så är det inte det lättaste att knåpa ihop något av värde just nu men som vi brukar säga när det är tungt: "Bara för att geten tappat ett ben så betyder inte det att den ska sluta springa".


Planerandet av en liten tripp till Prag ligger även i startgroparna. Öl-weekend, Nice!


På återläsande.



Over and out







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0