Oh, yes we can!
God afton som man säger på fin svenska. Nu är vi två legender äntligen förenade under ett och samma tak i fosterlandet igen! Päärtan har styrt kosan hemåt igen och naturligtvis kunde vi inte låta bli att festa lite light. Men vi måste klargöra att vi är inte fulla vi är bara beautyfulla. Naturligtvis har vi fullständigt briljerat vid blackjackborden ikväll, återigen säger vi det: det är inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst!

Imorgon eller idag rättare sagt så kliver vi upp 06.00 för att styra kosan mot Borås, och då ska vi festa på allvar. Denna västkuststad kommer nog bli varse om vårat tema som lyder "Shit happens when you party naked". Vi hoppas på en minnesvärd resa men ärligt talat så är ju oddsen ganska stora att så blir fallet, vi är ju nämligen med.

Nu jävlar börjar Päärtan skrika nånting om luftmadrasser och mat så antar att han lagat lite efterkrubb. Sen vill han även klarlägga att efterfesten idag är inställd eftersom jag tydligen inte har någon remoladsås hemma.

Nej fan, nog för att vi är duktiga på att snacka skit men nu har vi fan inte tid längre så nu signar Dääjvid und Päärtan ut för denna gång.

Väl mött! eller nått..

Aja..

Kommentarer
Postat av: Anonym

we can booogy woogy woogy

2008-11-16 @ 03:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0