Hela Falun gungar!

image15


Då var det dags för bloggens första fylleinlägg, om det blir bra eller inte visar sig när solen går upp imorgon bitti. jag och Päärtan sitter här på en random plats i falun och dricker grogg, vi börjar redan känna oss lite runda om fötterna och då har vi inte ens kommit till förfesten. Vi har sökt på adam tensta på youtube för att kolla upp vad vi har att vänta oss och kan nu bekräfta att vi inte gillar det alls. Oj oj oj nu vände plötsligt festen Stiko per dök upp i högtalarsystemet, hela bordet svepte groggen och tog av sig kläderna, vi brukar kalla det nakenfest!

Men alkoholen flödar iallafall och det är väl det enda som räknas på en fest egentligen. Vi ska snart ta en liten rapp promenad till förfesten, känns som vi inte orkar men vi har blivit mutade med färdknäppar i massor så det får väl gå.. haha, noterade ni min ordlek? gå.. hahahaha.

imorgon avslutas tävlingen så detta är egentligen sista chansen att deltaga. Men nu hoppas vi på en riktigt bra kväll i Falun! Vi vill tilägga att om ni hälsar på oss och vi inte hälsar tillbaka beror det inte på att vi är otrevliga utan den mängd alkohol som vi intagit under denna vackra lördagsdag/kväll.


Kommentarer
Postat av: å, ö, j

hell yääääh!!!

2008-04-19 @ 18:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0